top of page

fre. 29. sep.

|

Zoom

BARC [hacks]: Sådan styrker du din indtjening gennem digitale værktøjer

Vil du vide, hvordan du kan styrke din institutions indtjening ved at udnytte de nyeste digitale redskaber og værktøjer? På dette webinar hjælper Kate Mroczkowski os med at skubbe til grænserne for, hvad der er muligt - med få ressourcer.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Sådan styrker du din indtjening gennem digitale værktøjer
BARC [hacks]: Sådan styrker du din indtjening gennem digitale værktøjer

Tid og sted

29. sep. 2023, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Den session vil være på engelsk. 

Dette hack tager udgangspunkt i, hvad jeres unikke tilbud er som kulturorganisationer. Kate Mroczkowski vil vise os, hvordan man kan styrke omsætningen omkring alle sine tilbud (også de fysiske) via sin hjemmeside, styrke forståelsen af hvem konkurrenterne er og blive god til at fokusere sin tid for at opnå bedst mulige resultater. Vi ser på gode eksempler, reflekterer over vores egen brugerrejse og tænker over hjemmesides rolle heri. Du forlader sessionen med inspirerende ideer og værktøjerne til at vide, hvor du skal fokusere din tid. 

Kate Mroczkowski er Strategy Director hos Supercool. Hun er , som hun selv siger det, en "data-nørd" og er ekspert i brugen af data for at skabe de bedste muligheder. Hun har arbejdet i den kulturelle sektor i 20 år og arbejdet med fundraising og administrative opgaver. Hos Supercool arbejder Kate med sammen med organisationer for at udvikle deres indholdsstrategier, smarte systemintegrationer, kommercielle mål og hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres hjemmesider.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page