tor. 17. okt. | The Business of art and Culture Scandinavia

FÅ DET MESTE UD AF JERES INDTÆGTSKILDER

Vi invitere en af verdens førende eksperter indenfor kulturel indtjening - Debbie Richards fra Cambridge baseret konsulenthus BakerRichards hjælper kulturinstitutioner over hele verdenen opdage og udvikle deres økonomisk potentiale - deltag og find opfylde jeres potentiale.
Registration is Closed
FÅ DET MESTE UD AF JERES INDTÆGTSKILDER

Tid og sted

17. okt. 2019 10.00 – 11.00
The Business of art and Culture Scandinavia, Vartov, Farvergade, København, Denmark

Om arrangementet

Session 1

Vi starter med at udforske de forskellige indtægtskilder, forretningsmodeller og forholdet mellem disse indkomststrømme, efterfulgt af en reflektion over, hvordan din organisations "performer" økonomisk. Målsætningen er at kigge på hele indtægts profilen (billetter, detailhandel, donationer, medlemskab), samt bemanding og forbrug, og skabe en relevant kontekst set udefra andre cases.

Ved afslutningen af ​​denne session har du en forståelse af din B2C løn profil, hvordan forandring i et område påvirker indkomsten i en anden og forstår betydningen af en integreret tilgang til indtægter for at maksimere effekten på bundlinjen.

Session 2

Vi gennemgår de data og problemer, du skal overveje for at hjælpe dig med at fokusere på de muligheder med de største indvirkning på bundlinjen. Du vil så brainstormere i grupper de kræfter, der er motivere en forandring i din organisation og modsat.

Ved afslutningen af ​​denne session vil du være i stand til at evaluere potentielle strategier for at øge din indkomst og identificere dem, der mest sandsynligt vil give det bedste afkast og have et værktøj, som du kan bruge til at drive forandring i din organisation.

Session 3

Denne session vil dække de centrale principper for økonomisk teori og forbrugerpsykologi for at hjælpe dig sælge mere og tjene flere penge. Vi vil spille "The Price is Right" spil og derefter tegne på teori, praktiske case studies og eksempler, vil vi overveje, hvordan man påvirker kundevalg. Ved afslutningen af ​​denne session deler vi nogle eksempler, og du vil kunne se forskellen på

hvem tjener mest penge og hvad det betyder at du kan anvende disse principper i din egen situation.

Session 4

I den sidste session vil vi diskutere hvordan man kan løse nogle af de strategiske problemer for at udvikle en mere integreret tilgang og arbejder igen i grupper, hvor vi vender tilbage til den analyse, du har skabt i Session 2 og udvikle strategier for at styrke styrken og svække begrænsningerne når der skal skabes forandring i din organisation.

Ved afslutningen af ​​denne session har du en plan for de ændringer, du vil lave, og værktøjer der skal bruges overfor kolleger, når forandringerne skal skabes og forankres i din organisation.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Medlemsbillet
  2,750 kr
  2,750 kr
  0
  0 kr
 • Ikke medlemmer
  3,800 kr
  3,800 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Vil du dele med en kollega?