EFTER AFTALE | ONLINE ELLER HOS DELTAGERNE

GRUNDKURSUS I RESILIENT KULTURLEDELSE

Et case-baseret grundkursus over 2 dage for mindre til mellemstore organisationer, der ønsker at udvikle økonomisk bæredygtige marketingstrategier og udviklingsplaner for publikum
Man kan ikke længere tilmelde sig
GRUNDKURSUS I RESILIENT KULTURLEDELSE

Tid og sted

EFTER AFTALE
ONLINE ELLER HOS DELTAGERNE

Om arrangementet

Kurset er tiltænkt kulturorganisationer, der ønsker eller lige har påbegyndt rejsen mod skabelsen og forankringen af en bæredygtig strategi for udvikling af publikum og partnere i nærmiljøet og det digitale univers.

Fremtidens krav til kulturorganisationer er at kunne formulere deres strategier i forhold til deres kreative, sociale og finansielle mål – og med de rette værktøjer - omsætte disse til konkrete handlinger.

Kurset vil over 2 dage række vidt omkring, og deltagerne vil danne sig et overblik i øjenhøjde over de udfordringer, muligheder og værktøjer, der kan benyttes. Med 8 fokusområder og en nem, forståelig case-tilgang til, hvordan andre har løst opgaven, munder kurset ud i en konkret løsningsplan, hvor fokus er, at der skal være kort afsæt til handling. 

Da kurset har en holistisk tilgang til, hvordan løsninger identificeres, tages i brug og forankres i organisationen, er det særligt velegnet til en bred deltagerkreds fra marketing, kommunikation, ledelse og økonomi.

Kurset aftales med og afholdes hos den enkelte kulturorganisation eller kultursammenslutning. 

LÆS MERE OM INDHOLDET HER

Billetter
Pris
Antal
Total
  • Pakke pris
    27,500 kr
    27,500 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Vil du dele med en kollega?