top of page

tirs. 07. nov.

|

København + livestream

Masterclass: Licensing and product development

På denne masterclass får vi besøg af Adam Thow, Head of Commercial Activities at KEW Royal Botanic Gardens og Mai Maria Beck fra M/S Museet for Søfart. Fokus ligger på produktudvikling og på udvidelse af kommercielle aktiviteter som bidrager til økonomisk udvikling.

Masterclass: Licensing and product development
Masterclass: Licensing and product development

Tid og sted

07. nov. 10.00 – 16.00

København + livestream

Om arrangementet

På denne masterclass får vi besøg af  et internationalt og et dansk hovednavn og begge betragtes de blandt de bedste på deres felt.

Adam Thow, som er Head of Commercial Activities at Royal Botanic Gardens, Kew. Adams fokus i denne masterclass ligger på licensering og produktudvikling og på hvordan en udvidelse af kommercielle aktiviteter kan bidrage til økonomisk polstring og skabe nye udviklingsmuligheder ind i organisationen - til shop, online marketing, udlejning, kommunikation og publikumsudvikling. Trods sin unge alder er Adam blandt de mest erfarne med en fortid hos bl.a. Natural History Museum, Southbank, the Barbican og Sir John Soane's Museum og Adam har været hovedtaler på mange konferencer, bl.a. Kulturkraft 2021.

Bliv klogere på kulturel forretningsførelse i selskab med Mai Maria Beck, kommerciel direktør på M/S Søfart i Helsingør og konsulent. Hvordan bidrager produkter til historiefortællingen, og hvordan skaber man større sammenhæng mellem de kommercielle afdelinger og kulturinstitutionen. Hvad anbefaler hun som de tre vigtigste initiativer for enhver kulturinstitution, som vil arbejde med en shop?

Museumsbutikken på M/S Museet for Søfart har været nomineret i kategorien Bedste Butik af ”Leading Culture Destinations”. New York Times og VisitBerlin står bag prisuddelingen, der også bliver kaldt for museernes svar på Oscar uddelingen. Men hvad er hemmeligheden bag M/S SHOP, der både er fysisk og online? Er det butikkens opfindsomme kuratering af produkter eller de mange professionelle partnerskaber? Eller handler det om placering, indretning og snittet mellem den fysiske og den digitale butik?

Mai Maria Beck har med M/S SHOP gjort museumsbutikken til en forlængelse af museets kernefortælling og en professionelt drevet forretning. Alle produkter er særligt udvalgt og inspireret af museets historie, arkitektur og udstillinger. Det gælder ikke mindst for butikkens valg af signaturvarer og den løbende kreative udvikling af produkter, skabt specielt til museet.

Masterclassen varer 4 timer (10.00-14.00) hvorefter den går over i en 2-timers workshop kun for fysiske deltagere.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Medlems-billet

  300,00 kr.

  +75,00 kr. Moms

  Billetter for medlemmer af BARC Scandinavias netværk - 4 timers masterclass og 2 timers mini-workshop

  300,00 kr.

  +75,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

 • Billet

  1.000,00 kr.

  +250,00 kr. Moms

  Almindelig billet - 4 timers masterclass og 2 timers mini-workshop

  1.000,00 kr.

  +250,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

 • Medlems-billet: Streaming

  200,00 kr.

  +50,00 kr. Moms

  4 timers masterclass (NB: mini-workshop kræver fysisk deltagelse og streames ikke) Pris for medlemmer af BARC Scandinavias netværk.

  200,00 kr.

  +50,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

 • Billet: Streaming

  800,00 kr.

  +200,00 kr. Moms

  4 timers masterclass (NB: mini-workshop kræver fysisk deltagelse og streames ikke)

  800,00 kr.

  +200,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Vil du dele med en kollega?

bottom of page