man. 25. apr. | Royal Botanic Gardens, Kew

STUDIEREJSE: ROYAL BOTANICAL GARDENS - LONDON

Inspirations rejse til en af verdens mest betydningsfulde kulturklusters, Royal Botanic Gardens, Kew.
Man kan ikke længere tilmelde sig
STUDIEREJSE: ROYAL BOTANICAL GARDENS - LONDON

Tid og sted

25. apr. 2022 09.30 GMT+1 – 26. apr. 2022 14.30 GMT+1
Royal Botanic Gardens, Kew, Richmond TW9, UK

Om arrangementet

Bemærk: Gennemførsel af studieturen er naturligvis betinget af, at Covid-19 situtionen tillader det. I tilfælde af aflysning grundet Covid-19 vil det fulde beløb blive tilbagebetalt.

Blot 30 minutter fra Heathrow lufthavn finder vi en af verdens førende attraktioner og kulturelle oaser - The Royal Botanic Gardens, Kew. Denne verdenskendte kultur- og heritage-institution huser ikke bare Storbrittaniens botaniske institut, men også attraktioner som Historic Royal Palaces, kulturarvsbygninger og et videnskabsmuseum.

BARC Advisory Board-medlem Adam Thow er chef for kommercielle aktiviteter på Kew, og han og hans personale har indvilget i at åbne dørene til den unikke Cambridge Cottage for os, på en studietur hvor vi får en unik indsigt bag scenerne, med mulighed for at forstå hvordan de mange forskellige institutioner i RBG Kew tilsammen danner en verdensklasses resilient kulturinstitution.

På dag to af turen bevæger vi os ud i nærområdet og besøger to andre unikke attraktioner: Chiswick House & Gardens hvor director Xanthe Arvanitakis og hendes hold står klar til at fortælle om Chiswicks arbejde med medlemskaber og klubkoncepter, og Syon Park, som er ledende indenfor filmkulisser og photoshoots.

Hele vejen igennem programmet kommer vi til at møde ledende personale som kan dele ud af deres erfaringer med at udvikle komercielle aktiviteter såvel som overkomme de hverdagstrusler som kulturinstitutioner overalt i verden lever med idag.

DAG 1 - 25. APRIL

Vi starter dagen kl. 9.30 (U.K. tid) hvilket giver mulighed for en tidlig flyver ind fra København.

 • Royal Botanic Gardens, Kew - Vi skal opleve haverne og tilbringe det meste af dagen i den charmerende Cambridge Cottage, hvor Adam Thow og hans hold inviterer os indenfor til et nærmere kig på deres forretningsstrategier, branding, licensering, medlemskabsprogrammer m.v. Undervejs serveres frokost.
 • Vi spiser aftensmad på en restaurant i nærheden (TBC).

DAG 2 - 26. APRIL

 • Chiswick House & Gardens - Director Xanthe Arvanitakis og hendes hold byder indenfor på charmerende Chiswick og fortæller om deres arbejde med medlemskaber og klubkoncepter.
 • Frokost på Chiswick
 • Syon Park - Brugt som filmkulisse for bl.a. BBC's Agatha Christie serier, The Great British Bake Off (Den store bagedyst) og Disney’s Maleficent film samt et utal af foto-shoots for ledende magasiner og brands.

Vi slutter dagen 14.30 (U.K. tid) hvilket giver mulighed for en eftermiddags- eller aftenflyver retur til Danmark.

Bemærk: Pricen inkluderer forplejning (2x frokost, 1x morgenmad, 1x middag), undervisning/oplæg, materialer og hotel. Rejse til og fra Kew er IKKE inkluderet.

BEMÆRK: MAXIMUM 20 PLADSER

I tilfælde af manglende tilslutning forbeholder vi os ret til at flytte turen. Aflysning vil ske senest ultimo februar 2022.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Early Bird - BARC-medlemmer
  8,995 kr
  +2,248.75 kr Moms
  8,995 kr
  +2,248.75 kr Moms
  0
  0 kr
 • Early Bird - ikke-medlemmer
  11,995 kr
  +2,998.75 kr Moms
  11,995 kr
  +2,998.75 kr Moms
  0
  0 kr
 • Medlemmer af BARCs netværk
  9,995 kr
  +2,498.75 kr Moms
  9,995 kr
  +2,498.75 kr Moms
  0
  0 kr
 • Ikke-medlemmer
  12,995 kr
  +3,248.75 kr Moms
  12,995 kr
  +3,248.75 kr Moms
  0
  0 kr
Total0 kr

Vil du dele med en kollega?