KOMMENDE EVENTS

 • BARC [hacks]: STYRK DIN INNOVATIONSKRAFT
  fre. 24. sep.
  Afholdes via Zoom
  24. sep. 10.00 – 11.00
  Afholdes via Zoom
  Få tips og tricks til hvordan I kan arbejde mere innovativt som kulturinstitution og få gode eksempler på institutioner og organisationer der har arbejdet med innovative formater under Corona når vi på denne [hack] får besøg af Line Bjerregaard Jessen og Kristian Bernth fra SEISMONAUT.
  Del
 • KulturKRAFT 2021 - Fremtid, forretning og fællesskab
  08. okt. 09.30 – 15.30
  Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Denmark
  En ny dansk kulturkonference med titlen KulturKRAFT vil trække internationale kapaciteter ind for at inspirere og fremtidssikre det danske kulturliv og hele oplevelsesindustrien, der er blevet hårdt ramt af coronakrisen.
  Del
 • BARC [hacks]: INDSIGT GENNEM DATA - PUBLIKUMSVANER OG POTENTIALER
  29. okt. 10.00 – 11.00
  Afholdes via Zoom
  På baggrund af en række nationale undersøgelser og målinger giver Lene Struck-Madsen, projektleder i Applaus, indsigt i borgernes brug af kulturliv. Hvilke barrierer ligger der til grund for at borgerne ikke at bruge kulturlivet mere, og hvilke potentialer findes der for kulturinstitutionerne?
  Del
 • Masterclass: Communities
  tor. 18. nov.
  København
  18. nov. 10.00 – 15.30
  København, Bryghusgade 8, 1473 København, Denmark
  Beskrivelse følger...
  Del
 • BARC [hacks]: VIRTUAL & AUGMENTED REALITY - POTENTIALER OG PERSPEKTIVER
  Time is TBD
  Afholdes via Zoom
  I denne episode af BARC [hacks] får vi indsigt i hvordan AR/VR giver nye muligheder for at skabe banebrydende digitale oplevelsesformater, der kan styrke ens globale tilstedeværelse og tilbyde immersive og engagerende publikumsoplevelser. Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.
  Del
 • STUDIETUR: ROYAL BOTANICAL GARDENS - LONDON
  Time is TBD
  London
  Inspirations rejse til en af verdens mest betydningsfulde kultur kluster.
  Del
Tidligere deltagere siger...

”Turen til London var meget inspirerende. Det britiske kulturmarked er langt mere og bedre kommercialiseret end vores - og har været det så længe at forretning og kultur flyder fint sammen."

Andreas Groth, chef for partnerskaber, Roskilde Festival

”Det var en god og tankevækkende baggrund for at drøfte muligheder og begrænsninger for det danske kulturliv med andre fremtrædende danske kulturinstitutioner.”

Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet

"Hvordan laver du et ordentligt pitch, hvor du sætter brugeren i centrum? Det lærte vi på dagens Dazzle workshop, og det er det, jeg tager med tilbage til afdelingen."

Jesper Thomas Møller, kommunikationsansvarlig,

Københavns Museum

"“Jeg har lært en masse spændende om licensering og museers budskab på Dazzle masterclass og workshop. Nu skal jeg hjem og finde nogle fede partnere for licensering.""

Vidar Mørch, kommunikationsansvarlig, Akerhus Museet Norge