top of page

TIDLIGERE OG NUVÆRENDE KUNDER OMFATTER BLANDT ANDRE

HEART logo
DEOO logo
CPH Stage logo
Det Kgl. Bibliotek logo
Statens Museum for Kunst logo
Dansk Kunstnerråd logo
Godsbanen logo
Københavns Kommune logo
Dansk Arkitektur Center logo
Kongernes Jelling logo
Rytmisk Musik Konservatorium - RMC - logo
KL logo
AFSMK logo
Slagteriet logo
Teater Katapult logo
Europæisk Kulturregion logo
Museum Odense logo
Region Midtjylland
Aalborg Kommune
Arbejdermuseet
Nordjyske Museer
Ringkøbing-Skjern Museum
Tempi
KulturERhverv
H.C. Andersen Fonden
Rytmisk Center
Odense Kommune
Museum Sønderjylland

DET SIGER VORES KUNDER

"

Igennem samarbejdet med BARC Scandinavia har vi fået fornyet indsigt i vores målgrupper, indtjeningspotentialer og nødvendige digitale greb. Særligt er vi blevet opmærksomme på, hvordan partnerskaber med omverdenen kan hjælpe os til at indfri muligheder, styrke relevans og skabe ny forretning - noget vi vil fokusere på i vores forretningsudvikling fremover.

Lars Chr. Nørbach · Museumsdirektør, Nordjyske Museer

"

Vi havde stor gavn af at trække på BARC Scandinavias store viden om digitalisering inden for kulturen, og deres kendskab til centrale personer på området, da vi skulle arrangere og afholde debat på Kulturmødet 2020.

Morten Falbe-Hansen · Chefkonsulent, Region Midtjylland/Europæisk Kulturregion

"

BARC Scandinavia lavede grundig research og mødte os med en klar forståelse af vores udfordringer og leverede indsigtsfulde og interessante anbefalinger, som har tjent til inspiration i vores arbejde med udvikling af museets samlende brand og hvert besøgssteds egen appel og fortælling.

Nina Nørgaard Jørgensen · Publikums- og formidlingschef, Museum Sønderjylland

"

BARC Scandinavia hjalp os med anbefalinger til udvikling af vores online billetløsning. Vi oplevede en stor lydhørhed overfor vores prioriteringer og ønsker til løsningen og modtog nogle meget gennemarbejdede og let tilgængelige anbefalinger, som gjorde det nemt for os at arbejde videre - både på kort og lang sigt, og med blik for hvordan vi styrker vores data-indsamling og -behandling.

Stine Groth Rasmussen · Kommunikationsansvarlig, Arbejdermuseet

"

Samskabelse og partnerskab ligger i Microsofts DNA – partnerskabet med H.C. Andersens Hus og BARC Scandinavia er nyt for os, men det introducerer os for en hel række af nye muligheder for at blive klogere og finde nye og interessante samarbejdspartnere.

Morten Ovesen · Industry Executive for Education, Microsoft

"

BARC's workshops, rådgivning og adgang til nye samarbejdspartnere har haft stor betydning for vores evne til at udvikle både partnerskaber, nye produkter og licenser. Vi har involveret store dele af organisationen i processen, hvilket har skabt en fælles forståelse. Og de løsninger vi får ud af samarbejdet er i overensstemmelse med Andersen-brandet, men afsøger samtidig nye muligheder og retninger på en sikker, spændende og kreativ måde.

Niels Bjørn Friis · Museumsinspektør, H.C. Andersens Hus / Odense Bys Museer

"

Med BARC Scandinavia fik vi et skræddersyet forløb og et innovativt 360-graders take på digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation. Under forløbet fik vi indkapslet helheden og DNA’et i en forretningsstrategi der indeholdte både initiativer der kunne iværksættes på den helt korte bane og uden større investeringer, og større strategiske satsninger hvor vi rykker os op på den helt store klinge. Alt sammen i en proces hvor alle var trygge og “med”, men samtidig blev udfordret og beriget med ny viden og indsigter.

Morten Koppelhus · Kulturchef, Aalborg Kommune

bottom of page