B

B for Business. Vi tror på at kulturen kan være en god forretning - fordi kulturen rummer alle vores fælles værdier og vores nationale identitet.

Værdien kan ikke overvurderes - men den kan optimeres.

A

 A for Art.  Kunsten er drivkraften i front for kulturgrenene og vi ønsker at sikre at vækstlagene for kunst får de bedste forhold - i den kultur og det øvrige samfund, som omgiver kunsten.

R

R for Resilience. Vi er inspireret af Storbritannien, hvor modstandsdygtigheden ligger i de kommercielle forhold i en kultur- institution. Vi hjælper medlemmer til at definere kommercielle aktiver. 

C

C for Culture. Vi samarbejder med the Association for Cultural Enterprises i UK, som gennem 40 år har fremmet samarbejde, kommerciel forståelse og uddannelse blandt alle britiske kultur-institutioner.

SOM MEDLEM FÅR DU HJÆLP TIL OG VIDEN OM DIGITALISERING, FORRETNINGSUDVIKLING &  KOMMUNIKATION.
Det er for os den logiske rækkefølge i en tidssvarende kultur-strategi.
Vi forener forretning og kulturel integritet i en tid med økonomisk krydspres og skarp konkurrence om publikums opmærksomhed

VÆRKTØJER

Kulturinstitutioner arbejder i et hårdt konkurrencefelt i både den digitale og den analoge verden. De kendte formater udfordres og det kræver nye værktøjer, platforme og samarbejdspartnere

UDDANNELSE

Vi arrangerer og afvikler en række masterclasses, foredrag og konferencer i krydsfeltet mellem kultur og forretning: digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation

STUDIEREJSER

Kulturen kender ingen grænser og der er et univers af spændende tiltag, paradigmeskift og inspiration at hente når vi rejser udenlands og besøger kunst- og kulturinstitutioner 

VIDENSDELING

Vi samler og forædler værktøjer, metoder, standardkontrakter, præsentationer og case studies fra vores samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet til gavn for BARC-medlemmer

KRÆFTERNE BAG

Efter en række studie- og inspirationsrejser med nordiske kulturinstitutioner til Storbritannien nåede vi frem til den erkendelse, at også i kulturbranchen ser vi en globalisering, hvor de store har fordelene og hvor den danske kulturarv er på vej på udenlandske hænder - i form af multinationale virksomheder, der udnytter danske kulturbrands og -rettigheder.

De britiske sektor-samarbejder er inspirerende. The Association for Cultural Enterprise, CultureHive, ART-UK og The Audience Agency indikerer, at nordiske kulturinstitutioner vil styrke konkurrence-evnen markant ved at øge samarbejdet.

 

Kun ved at dele viden og ressourcer kan museer, teatre, orkester, gallerier og andre kulturinstitutioner udforske og udnytte digitaliseringens og kulturens økonomiske potentiale.  Velkommen til.

Martin.png

Martin Buck Hegaard

  • Grey LinkedIn Icon

Stifter.

 

Primære kompetencer er strategiske partnerskaber, digitale koncepter, kommunikations-strategi, kampagne-udvikling og aktivering.

Har skabt partnerskaber med MØ, Microsoft, B&O, Telia, Danske Bank, DR og mange mange andre.

martin @ barcscandinavia.com

Frederik_%C3%82%C2%BD_portrait_edited.jp

Frederik Fabricius

  • Grey LinkedIn Icon

Stifter

Primær kompetence indenfor  digitaliserings-behov og -muligheder i kultursektoren. Datahåndtering, CMS-systemer og marketing automation.

Tidligere Europæisk chef for Information Management Solutions og partnerskaber i IBM.

frederik @ barcscandinavia.com

image1_edited.jpg

Hannah

Walsh

  • Grey LinkedIn Icon

E-commerce -og retailspecialist

Expat fra Storbritannien. Primære kompetencer er marketing, online-, detail- og engrossalg. 

 

Hannah har mere end 10 års erfaring indenfor kultursektoren, hvor hun bl.a. har samarbejdet med Barbican, Blenheim Palace og The National Trust. Hannah formåede at notere The Imperial War Museums webshop for det højeste årlige salgstal nogensinde. 

hannah @ barcscandinavia.com

_DSC0448_edited.jpg

Anne-Sofie Rudolph Christensen

  • Grey LinkedIn Icon

Senior projektleder

Visuel Antropolog med kompetencer indenfor projektstyring, research, analyse og feltarbejde. Anne-Sofie er vant til at eksekvere og arbejde på store  projekter - med kunder som C40, Realdania, Bjarke Ingels Group, Microsoft og Odense By Museer.

Tidligere ansat hos Isaac Production og Elk Film. 

anne-sofie @ barcscandinavia.com

Markus Ambrosius

  • Grey LinkedIn Icon

Digital specialist

Retorikstuderende fra Københavns Universitet med flair for kunst og kultur. Markus arbejder med marketing, research og digital analyse.

Tidligere journalist i esportsbranchen.

markus @ barcscandinavia.com

OM OS

BARC Scandinavia er en medlemsorganisation der har 360 graders fokus på digitalisering, forretningsudvikling & kommunikation i kultursektoren. 

Vil du modtage vores nyhedsbreve?

© 2018 by BARC Scandinavia

KONTAKT >

E: kontakt @ barcscandinavia.com

M: +45 3024 7910

BARC Scandinavia

BLOX:Hub

Bryghuspladsen 8 

1473 København K

CVR nr. 40411615

Danske Bank

Reg.nr: 3409
Konto nr.: 12796471
 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon