top of page

BARC [hacks]: Fra idé til fuld festival · Copenhagen Light Festival

Siden første udgave i 2018 har Copenhagen Light Festival på få år vokset sig fra en lille begivenhed primært i centrum af København, til en markant og anerkendt international kulturbegivenhed med mere end 60 kunstnere, pop-up-events, partnerskaber og en enorm publikumstilslutning.


Men hvordan skaber man en succesfuld kulturbegivenhed fra bunden? Hvordan kommer man overhovedet i gang, hvem skal man have “med om bord” for at sikre succesen, og hvordan trænger man igennem til publikum i et crowded mediebillede med et utal af andre budskaber og tilbud? Hvordan har rejsen været for Copenhagen Light Festival, og hvor meget er held og “det rigtige sted på det rigtige tidspunkt” kontra resultatet af målrettet strategisk arbejde og opsøg af de rigtige partnere?


I selskab med medstifter Anders Kongshaug fra VNR.tv, Dorthe Barsøe fra Dansk Arkitektur Center og chefkurator Jesper Kongshaug, dykkede vi på dette webinar vi ned i casen Copenhagen Light Festival for at blive klogere på historien, grebene og fremtidsplanerne.Ressourcer for medlemmer

bottom of page