top of page

BARC [hacks]: Fundraising til jeres projekt · Dennis Hørmann

Antallet af især fondsmidler til almennyttige projekter har i de seneste år været støt stigende og forventningen er, at vi kommer over 20 mia. kr. i samlede tilsagn fra alene private fonde i 2022! Så mange tilgængelige midler bevirker naturligvis også en stigning i antallet af fondsansøgninger, hvor det mere end nogensinde kræver gode kompetencer, timing, relationsarbejde og til tider held at få del i de mange midler.


På dette BARC [hacks] webinar får vi besøg af Dennis Hørmann fra virksomheden Fundraiseren, som siden 2010 har hentet +350 mio. kr. hjem i fondsmidler til private og offentlige kunder. Dennis har igennem tiden undervist +10.000 kursister, og står bag produkter som Håndbog i fundraising, Danmarks største fundraising portal Fonde.dk, projektstyringsværktøjet Grant Manager og den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse.


Når du har deltaget på dette webinar i fundraising vil du have opnået indsigt i det danske fonds- og puljemarked og vide, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning. Målet er klart: at blive klædt på til at hente flere midler hjem fra fonde og puljer til udviklingsprojekter.


Hent slides fra webinaret her:

20220930 - BARC [hacks] - Fundraising til jeres projekt - Dennis Hørmann
.pdf
Download PDF • 4.21MB


Ressourcer for medlemmer

bottom of page