INDLÆGSTYPER

TEMAER

Fremtidens fotobås danner rammerne for innovativt partnerskab

Denne case omhandler strategiske partnerskaber:


Det amerikanske NFL-hold Dallas Cowboys har i samarbejde med det amerikanske teleselskab AT&T aktiveret Cowboys-tilhængere ved hjælp af en interaktiv augmented reality-fotobås. Den banebrydende fotobås er blevet et kæmpe tilløbstykke på stadion såvel som på de sociale medier.


5G-data og Augmented Reality

Hver anden uge servicerer Dallas Cowboys rundt regnet 100.000 amerikanere med hotwings, touchdowns og ... 5G-data. Det sker, når Dallas Cowboys tørner ud på AT&T Stadium i Dallas, der er opkaldt efter samarbejdspartneren og telefonigiganten af samme navn, AT&T. Og når fansene skal tjekke deres mail, følge med i resultaterne i de andre kampe eller noget helt tredje på deres smartphone, ja, så kræver det data, og det leverer AT&T.


I fællesskab har Dallas Cowboys og AT&T aktiveret Cowboys-fasene ved at lave en interaktiv augmented reality-fotobås, hvor du kan få taget et billede sammen med dine yndlingsspillere fra Cowboys hold. Samarbejdet er et glimrende eksempel på en kommerciel aktør, der, ved hjælp af lidt stjernedrys fra sportens verden, formår at promovere sit brand succesfuldt.

Dallas Cowboys udmeldte, at deres fotobås "Pose With a Pro" afstedkom mere en 50 mio. impressions på de sociale medier. Du kan se fotobåsen i aktion herunder: