INDLÆGSTYPER

TEMAER

Hvor holder jeg øje med digitale tendenser?

Erhvervsorganisationer udgiver ofte rapporter med henblik på at give deres medlemmer et overblik over de digitale megatrends. Et eksempel på dette kunne f.eks. være Dansk Industri og deres analyser såsom Digitaliseringsindsatsen, 2017: Dansk Industri

Nu til dags arbejder de fleste kulturinstitutioner med digital marketing i et eller andet omfang. Danske Halfdan Timm og Emil Kristensen står bag podcasten Marketingbrief, der er ambitiøs på lytterens vegne men samtidig formidling i øjenhøjde. Lyt med, og hold dig orienteret mht. social ads, SEO-værdier, link-building og meget mere. Kommunikationsbureauet Buffer hjælper virksomheder med at vækste gennem SoMe-strategier. Buffer har både et nyhedsbrev og en podcast, der hjælper jeres SoMe-ansvarlige med at tænke nyt og anderledes, hvad angår jeres sociale medie-strategi.

OM OS

BARC Scandinavia er en netværks- og rådgivningsorganisation med 360° fokus på digitalisering, forretningsudvikling & kommunikation i kultursektoren.

Få rabat på BARC masterclasses, workshops og studierejser samt gratis adgang til udvalgte BARC events som netværksmedlem.

KONTAKT >

E: kontakt @ barcscandinavia.com

  • LinkedIn
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • SoundCloud

BARC Scandinavia

BLOX:Hub

Bryghuspladsen 8 

1473 København K

CVR nr. 40411615