INDLÆGSTYPER

TEMAER

Hvordan håndterer og udvikler man sine immaterielle rettigheder?

World Intellectual Property Organization har skrevet en dybdegående guide til, hvordan museer håndterer immaterielle rettigheder.

Rettigheder er noget enhver kulturinstitution er nødt til at tage alvorligt og forholde sig aktivt til. Et godt sted at starte er denne rapport:


Managing Intellectual Property for Museums, 2013: World Intellectual Property Organization

Det danske advokatfirma, Bech Bruun, giver i følgende dokument en kort gennemgang af immaterielle rettigheder og kontrakter: Immaterielle rettigheder og kontrakter, 2019: Mikkel Friis Rossa Industriens Fond har ligeledes skrevet en tekst, der omhandler rettigheder. En pædagogisk tekst uden svært tilgængeligt juridisk fagsprog, men derimod kommunikation i øjenhøjde med læseren. Hvordan bør din virksomhed arbejde med patenter, varemærker og andre immaterielle rettigheder?, 2018: Industriens Fond

OM OS

BARC Scandinavia er en netværks- og rådgivningsorganisation med 360° fokus på digitalisering, forretningsudvikling & kommunikation i kultursektoren.

Få rabat på BARC masterclasses, workshops og studierejser samt gratis adgang til udvalgte BARC events som netværksmedlem.

KONTAKT >

E: kontakt @ barcscandinavia.com

  • LinkedIn
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • SoundCloud

BARC Scandinavia

BLOX:Hub

Bryghuspladsen 8 

1473 København K

CVR nr. 40411615