top of page

DEN RELEVANTE KOMMUNIKATION

Kommunikation anno 2022 skal tage højde for at publikums kultur- og læsevaner er spaltet ud på en bred vifte af platforme. Hver med deres potentiale og krav. Annoncer og markedsføring slider med stor konkurrence, manglende respons på reklamer og ad-blockers (+50% af den voksne vestlige population). PR i sin traditionelle form har det svært, fordi der er færre købere til de medier, som publicerer nyheder fra kulturinstitutionerne. 

Hvordan bryder man denne onde cirkel blandt sit eksisterende publikum med en enkel og målbar indsats? Hvordan når man ud til nyt, ungt, diverst publikum? Alt dette har vi vores eget bud på, som ingen gør os efter i det nordiske marked. 

Herunder kan du læse eksempler på vores ydelser inden for kommunikation.

Postkasser

KOMMUNIKATIONS-STRATEGI

Vi hjælper kulturaktører og virksomheder med at lægge effektive kommunikations-strategier, som sætter målgruppen i centrum. Det kan være både langsigtede strategier med en vifte af strategiske indsatser - eller en mere kortsigtet kampagne.

Vi arbejder både med kernefortællinger og purpose driven kommunikation, men BARCs særlige styrke er at vi arbejder med differentieret kommunikation som tager højde for hver enkelt målgruppes eller stakeholders unikke situation. ​

Det betyder at vi fokuserer på hver målgruppes motivationer, modstande, medier, appeller, økosystemer og præferencer.

Dernæst opsøger vi dét vi i retorisk teori kalder 'gunstige situationer' - som kan være både medier, platforme og events.

Vores kommunikationsstrategier tager højde for at relevans er noget man skal bevise - og ofte overfor flere målgrupper.

Crowd Cheering

COMMUNITY
BUILDING

Hvordan rammesætter i jeres fællesskab - og hvad er identifikation og motivation for deltagerne i det? Ved i hvad jeres mest loyale kunder er værd - og hvad er jeres mål for de mest trofaste i jeres publikum?

Jeres superbrugere befinder sig i toppen af jeres hierarki og muligvis parat til at gøre alt for jer - inklusive at skaffe nye kunder og brugere samt at støtte jer på andre måder.

Men hvordan strukturer i denne loyalitet og hvordan sikrer I, at flere og flere og af den rette målgruppe bliver aktive deltagere og bidragsydere i jeres fællesskab, både online og i de fysiske tilbud?

Vi gør brug af en række greb indenfor retorik, filosofi, markedsføring og adfærdsdesign for at afdække og udvikle jeres fællesskaber, således at de leverer resultater ind i jeres øvrige strategi.

Knytnæve i solidaritet

PARTNERSKABER 
 

Partnerskaber kan - bedre end noget andet værktøj - forløse potentialer og nedbringe modstande og partnerskaber er derfor et af fremtidens vigtigste værktøjer for forretningsudviklere, publikumschefer, kommunikatører og sponsorchefer. 

 

I BARC Scandinavia har vi kompetencer, som har arbejdet intenst med tværsektorelle partnerskaber siden 2004 - heriblandt flere internationalt prisvindende og nominerede projekter. Vi faciliterer strategiske partnerskaber mellem den offentlige og private sektor og mellem kultur-, erhvervs-, fonds- og uddannelses-aktører - afhængigt af succeskriterier og modenhed i forhold til partnerskaber.

 

Partnerskaber har et enormt uindfriet potentiale i kultursektoren. Vi har en hel afdeling af hjemmesiden dedikeret hertil med en gratis hvidbog hvor du kan læse lidt om vores metode - den finder du her. Vi hjælper gerne jer med at indfri jeres partnerskabspotentiale.

Hjemmesidediagram

UDVIKLING AF
EGNE MEDIER

Sociale medier er smidige platforme, men de er blevet så dygtige til at fastholde publikum, at de er blevet konkurrenter i kampen om jeres publikums opmærksomhed.

 

Derved ender I i den paradoksale situation, at I publicerer jeres indhold på sociale medier - vel vidende at I kæmper med selvsamme medie om publikums opmærksomhed.

 

Det gælder derfor om at forstå, hvilke medier man skal prioritere og hvordan man kan indgå i en digital cirkulation, som både opfylder kommunikationens mål og udvikler og fastholder publikums-basen.

 

Der er i tiden et kæmpe-potentiale for opbygning af egne medier, fordi det er her du fastholder dit publikum. Vi hjælper jer med at bygge den langsigtede strategi, som langsomt men sikkert bygger jeres base større og giver jer kontrollen over kommunikationen med jeres publikum.

En kvindelig grafisk redaktør

INDHOLD &
DISTRIBUTION

Vi producerer indhold til vores kunder, medlemmer og vores egne events.

 

Faktisk har to BARC-medarbejdere vundet priser for deres arbejde med content-marketing i to forskellige dygtige danske bureauer - for kampagne-udvikling og content creation.

Vi har derfor et godt kendskab  til markedet og ikke mindst et stort netværk i hele Danmark, som kan producere indhold i form af tekster, fotos, videoer, programmering, tekstninger, podcasts og reklamefilm.

Indhold er dog intet uden distribution - og her har vi strategierne der kan give jer en helhedsløsning. Vi har desuden erfaring med at arbejde med både PR-, reklame- og medie-bureauer.

Conference begivenhed

EVENTS, WEBINAR OG FACILLITERING

I BARC afholder vi hvert år selv et utal af  webinarer, masterclasses, workshops og konferencer - mange af dem i samarbejde med tværsektorelle partnere.

Derudover skræddersyer vi særlige events til vores kunder og til vores netværk og vi får altid ender til at mødes med et helhedsblik for kommunikation, koordination og oplevelse - med skalering fra de rette fysiske rammer med afvikling, forplejning og underholdning.

Vi kan også tilbyde at kombinere fysiske events med en digital strategi for streaming, video- og fotodokumentation m.m.

Vi tilbyder også facilitering, moderering og undervisning - enten i enkeltgange eller længere forløb.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vores ydelser rammer ind i jeres behov, eller vil have en snak om hvordan I bedst muligt kommer videre med en konkret udfordring, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@barcscandinavia.com eller på telefon +45 42 510 360.

bottom of page