Velkommen til
BARCS PLATFORME 
Vidensdeling, samhandel, konkrete partnerskaber og synergi for kulturorganisationer

Målsætningen for BARC er at formidle ideer, cases og værktøjer som fremmer kort afsæt til handling og udvikler fællesløsninger, som kan komme hele kultursektoren til gode.

Under vores værktøjer finder du cases, rapporter, metoder, podcasts, video-tutorials og konkrete platforme for samarbejde.

Hvordan et kulturbrand kan udvikles og styres gennem produkter og partnerskaber tager mange former og åbner mange samtaler. Kreativiteten​ synes ingen ende at tage, når interesseorganisationer og erhvervsliv tager afsæt i vores kulturværdier.

I udlandet er licens-aftaler, meningsfuldt merchandise og stærke partnerskaber vigtige indtægtskilder samt effektive, skalerbare kommunikationskanaler - når man vel og mærke kan styre processen.

Uanset om der er tale om en kultur-inspireret sko, en øl-kollektion, en film eller et online spil skal man arbejde ud fra en gennemtænkt selvforståelse. En klar rød tråd tegnes mellem kulturorganisationens vision, dens veldefinerede publikumssegmenter - afstemt en kommunikations- og routes-to-market strategi.

Courtesy: Copenhagen Cooking 2012

UNDERSTANDING

BRANDING

Strategi-udvikling og modning af kultur-brands i retning af klar fortælling og kommercielle aktiver

BARC ACTIVE

ALLIANCE

Formidlingsplatform for kultur-partnerskaber med +150 brands

MUSEUM SHOP SCANDINAVIA

En gratis 'local to global' webbutik for kulturorganisationer

BRANDING

Digitalisering er kunsten at aktivere dine digitale aktiver. Gør dine digitale aktiver relevante for dit valgte målgruppe. At tage kontrol over det, der hører til din organisation.

Ved at arbejde tæt sammen med partnere til styring af dataforvaltning og indholdsstyring, opdager vi, hvordan digitale aktiver kan bruges til at forbedre og vedligeholde organisationernes globale digitale image.

Sammen med vores internationale partnere har vi sammensat en 4-dags branding workshop hvor kulturorganisationer føres gennem processen fra idé til præsentationsmateriale og partner kontrakt.

Læs mere her.

 

MUSEUM SHOP SCANDINAVIA

Museum Shop Sunday er en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal sætte fokus på de interessante produkter, som findes blandt kulturinstitutionerne i deres butikker, partnerskaber og detailhandel. Museum Shop Sunday har vokset sig stærkt over de senere år og vil i år strække sig over flere kontinenter, når lande fra Nordamerika, Europa og Oceanien deltager. Sidste år deltog mere end 1.000 museer.

Alle kulturorganisationer kan deltage gratis på Museums Shop Sunday kampagnen.

Læs mere her

REGISTER YOUR INTEREST AND RECIEVE THE 2020 MARKETING CAMPAIGN 

 

KULTURBØRSEN

På det internationale marked oplever kultur organisationer en stigende interesse for brand- og licenserings-samarbejder fra erhvervslivet og den kreative industri.

 

En licenseringsstrategi kan danne grundlaget for en væsentlig økonomisk indtægt, men også for en effektiv kommunikation og det kræver en grundig forståelse for partnernes indbyrdes kanaler, muligheder, behov og forpligtelser.

BARC Kulturbørs er et sikker mødested i mellem nordiske kultur organisationer og potentielle partnere. BARC er associeret partner med London baseret Naomi Korn der rådgiver førende britiske og internationale kultur organisationer i licensering og copyright.

Vil I tilmeldes vores database af museer, gallerier, teater eller kultur organisation så skriv gerne.

naomi korn.png
 

OM OS

BARC Scandinavia er en netværksorganisation, der har 360 graders fokus på digitalisering, forretningsudvikling & kommunikation i kultursektoren. 

KONTAKT >

E: kontakt @ barcscandinavia.com

  • LinkedIn
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • SoundCloud

BARC Scandinavia

BLOX:Hub

Bryghuspladsen 8 

1473 København K

CVR nr. 40411615

Danske Bank

Reg.nr: 3409
Konto nr.: 12796471