top of page

Associeret medlemskab

BARC Connect på Heartland Festival 2022

- for brands, private virksomheder og uddannelsesinstitutioner

Et associeret medlemskab af vores netværk er for erhvervsaktører, uddannelsesinstitutioner m.v. med en interesse i at vide mere om hvordan kulturlivet arbejder, samt om hvordan samarbejder mellem erhvervsliv og kulturliv kan etableres. I tillæg til events der sætter fokus på ny viden og metoder til og for kulturlivet, skaber vi under titlen BARC Connect en række konkrete fysiske møder mellem erhvervsliv og kulturliv, med afsæt i forskellige kulturelle oplevelser, inspirerende oplæg og vidensdeling og en god portion god gammeldags networking.

 

Hvert event er skabt i samarbejde med en markant dansk kulturbegivenhed eller -virksomhed, og finder sted rundt i landet. Netværksevents har forskelligt indhold men vil i udgangspunktet indeholde fagligt oplæg/inspiration, et socialt element (fx fællesmiddag) og selvfølgelig rig mulighed for at opleve kulturbegivenheden. Der vil være brugerbetaling pr. deltager til netværksevents, men som associeret medlem er du sikret gode priser, særlige fordele samt et stærkt fagligt element. Og så får du selvfølgelig en masse gode og nye bekendtskaber med hjem fra hvert event!

Inviter dine forbindelser med

Som associeret medlem har du endvidere lov til at invitere gæster med - fx kolleger, forretningsforbindelser eller sågar familie. Så du har altså mulighed for at agere “vært” for dit eget netværk til vores events.

Mere fagligt indhold i netværket

BARC Scandinavia driver Danmarks største netværk for kulturaktører af alle størrelser og typer. En vigtig del af dette netværk er BARC’s forskellige uddannelsestilbud såsom (gratis) webinarer samt workshops, masterclasses o.lign. til skarpe priser. Som associeret medlem har du selvfølgelig adgang hertil på lige fod med BARC’s øvrige medlemmer - så hvis du vil kigge kulturlivet over skulderen på et webinar om adfærdsdesign og nudging, sidde med til en workshop om partnerskaber eller dykke ned i begrebet “community-building” på en masterclass, så er den mulighed der også.

Hvad koster det?

Det koster 6.000,- + moms pr. år for et associeret medlemskab. Medlemskabet er ikke personligt, men gælder hele din virksomhed. Dvs. dine kolleger må selvfølgelig hjertens gerne deltage i aktiviteterne på lige fod med dig selv.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om et associeret medlemskab, så kontakt Managing partner i BARC Scandinavia Lars Bertolt Winther på lars @ barcscandinavia.com eller ring til os på 42 510 360.

bottom of page