KOMMENDE EVENTS

 • MEDLEMSWEBINAR: Digital parathed 2022
  ons. 15. dec.
  Afholdes på Zoom
  15. dec. 10.00 – 12.00
  Afholdes på Zoom
  Vi runder 2021 af med et helikopteroverblik på den digitaliseringsopgave som kulturinstitutionerne står overfor eller midt i. Hvad er vilkårene, og hvordan navigerer vi i dem? Hvordan ser den digitale fremtid ud inde i organisationens maskinrum? Hvordan sikrer I, at jeres faglige områder dækkes ind?
  Del
 • Masterclass: COMMUNITIES
  tor. 20. jan.
  "Project Space" @ Bloxhub, 3. sal
  20. jan. 2022 10.00 – 15.30
  "Project Space" @ Bloxhub, 3. sal, BLOXHUB, Bryghusgade 8, 1473 København, Denmark
  Mød bl.a. Mikkeller Running Club, som giver indsigt i hvordan man skaber rammer om et fællesskab med afsæt i et klart værditilbud og bestemte produkter.
  Del
 • BARC [hacks]: ONLINE BILLETSALG - UDFORDRINGER OG MULIGHEDER
  28. jan. 2022 10.00 – 11.00
  Afholdes via Zoom
  I denne [hack] fortæller Katie Moffat, Head of Sector Engagement hos Substrakt om de mest almindelige udfordringer ved online billet-salg, og præsenterer mulige løsningsforslag og forbedringer til processen, således at der kan skabes en mere intuitiv og brugervenlig købsoplevelse.
  Del
 • BARC [hacks]: ADFÆRDSDESIGN OG NUDGING
  fre. 25. feb.
  Afholdes via Zoom
  25. feb. 2022 10.00 – 11.00
  Afholdes via Zoom
  Når du har lagt dit program eller kurateret din udstilling, er det væsentligt, hvordan du fortæller publikum om det. David Reece fra Baker Richards giver vigtige indsigter i publikumspsykologi, hvordan du optimerer indtjeningen gennem korrekt prissætning, og hvordan du skræddersyr din kommunikation.
  Del
 • Workshop: HACK DIN KULTURINSTITUTION MED PARTNERSKABER (Kbh)
  tir. 15. mar.
  København - lokation tilgår
  15. mar. 2022 12.30 – 17.00
  København - lokation tilgår
  Under Corona-krisen har mange kulturinstitutioner testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
  Del
 • Workshop: HACK DIN KULTURINSTITUTION MED PARTNERSKABER (Aarhus)
  17. mar. 2022 12.30 – 17.00
  Aarhus - lokation tilgår
  Under Corona-krisen har mange kulturinstitutioner testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
  Del
 • BARC [hacks]: VIRTUAL & AUGMENTED REALITY - POTENTIALER OG PERSPEKTIVER
  25. mar. 2022 10.00 – 11.00
  Afholdes via Zoom
  I denne episode af BARC [hacks] får vi indsigt i hvordan AR/VR giver nye muligheder for at skabe banebrydende digitale oplevelsesformater, der kan styrke ens globale tilstedeværelse og tilbyde immersive og engagerende publikumsoplevelser. Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.
  Del
 • BARC [hacks]: Digitale forretningsmodeller for kulturinstitutioner
  22. apr. 2022 10.00 – 11.00
  Afholdes via Zoom
  Digitale forretningsmodeller repræsenterer muligheden for nye indtægtsstrømme som kan supplere institutionens eksisterende indtægter - men kan også være et vigtigt værktøj i arbejdet med at bygge et community omkring jeres tilbud.
  Del
 • STUDIEREJSE: ROYAL BOTANIC GARDENS, KEW - LONDON
  man. 25. apr.
  Royal Botanic Gardens, Kew
  25. apr. 2022 09.30 GMT+1 – 26. apr. 2022 14.30 GMT+1
  Royal Botanic Gardens, Kew, Richmond TW9, UK
  Inspirations rejse til en af verdens mest betydningsfulde kulturklusters, Royal Botanic Gardens, Kew.
  Del
Tidligere deltagere siger...

”Turen til London var meget inspirerende. Det britiske kulturmarked er langt mere og bedre kommercialiseret end vores - og har været det så længe at forretning og kultur flyder fint sammen."

Andreas Groth, chef for partnerskaber, Roskilde Festival

”Det var en god og tankevækkende baggrund for at drøfte muligheder og begrænsninger for det danske kulturliv med andre fremtrædende danske kulturinstitutioner.”

Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet

"Hvordan laver du et ordentligt pitch, hvor du sætter brugeren i centrum? Det lærte vi på dagens Dazzle workshop, og det er det, jeg tager med tilbage til afdelingen."

Jesper Thomas Møller, kommunikationsansvarlig,

Københavns Museum

"“Jeg har lært en masse spændende om licensering og museers budskab på Dazzle masterclass og workshop. Nu skal jeg hjem og finde nogle fede partnere for licensering.""

Vidar Mørch, kommunikationsansvarlig, Akerhus Museet Norge