top of page

KOMMENDE EVENTS

 • BARC [Connect]: Copenhagen Light Festival
  tor. 23. feb.
  København Centrum
  23. feb. 17.00 – 19.00
  København Centrum, Højbro Pl., 1200 København, Danmark
  Kom med på en eksklusiv tur rundt på Copenhagen Light Festival. Vi ser på - og hører om - lysinstallationer, men også om hvordan festivalen styrker både forretning og synlighed gennem partnerskaber.
 • BARC [hacks]: Byd de unge velkommen i beslutningsprocessen
  03. mar. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Kløften mellem de ældre og yngre generationer har aldrig været større og mange virksomheder og organisationer har et uforløst potentiale i at byde dem indenfor døren. Vi har inviteret Generation-Z bureauet Wednesday Club til et hack om, hvordan man tager de unge indenfor i beslutningsprocessen.
 • BARC [hacks]: Customer Relationship Management og CRM-systemer
  31. mar. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Med data fra mange forskellige kilder er det muligt at tegne et meget forfinet billede af, hvem ens kunder og gæster er - og at kommunikere målrettet til dem ud fra det kendskab. Vi dykker ned i emnet Customer Relationship Management (CRM) sammen med kampagnechef hos Nuuday, Signe Skovgaard.
 • Masterclass: In Situ - når scenen flytter ud
  fre. 14. apr.
  Union, København N
  14. apr. 09.30 – 15.00
  Union, København N, Nørre Allé 7, 2200 København, Danmark
  Kom med på vores spændende masterclass hvor vi sammen med CKI går i dybden med formidling af kunst og kultur i det offentlige rum - med bl.a. Jonas Jarl (Södra Communityteatern), Inge Merete Kjeldgaard (Esbjerg Kunstmuseum) og Lise Ørskov (Opgang2).
 • BARC [hacks]: Donationer
  fre. 28. apr.
  Zoom
  28. apr. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Donationer er en stor indtægtskilde for mange internationale kulturinstitutioner - men er stadig et relativt uopdyrket område for danske kulturinstitutioner. Vi får besøg af Robyn Masson som er "Individual Giving Manager" hos Opera North i Leeds, UK - og som har stor succes og erfaring med området.
 • Masterclass: Nyhedsbrevet - dit stærkeste medie
  24. maj 12.00 – 16.00
  tba (København), København, Danmark
  Nyhedsbrevet bliver med jævne mellemrum erklæret dødt - dette er dog helt ubegrundet! Nyhedsbreve viser sig igen og igen at være den bedste investering hvis du vil bygge et tæt forhold til dine kunder og gæster. På denne masterclass dykker vi ned i hvad, hvorfor og hvordan.
 • BARC [hacks]: Når kunst og kultur inspirerer til design
  26. maj 10.00 – 11.00
  Zoom
  Det toneangivende danske streetwear-mærke Le Fix dykkede i 2020 ned i H.C. Andersens dagbøger. Tegninger og udklip inspirerede virksomheden til at skabe en kollektion om den vilde, mørke side af Andersen. Hør hvordan stumper af grafisk materiale fandt vej ind i livsprocesserne hos nye målgrupper.  
 • BARC [Connect]: NorthSide Festival
  tor. 01. jun.
  Northside Festival
  01. jun. 14.00 – 20.00
  Northside Festival, Eskelundvej 13, 8260 Viby J, Danmark
  Kom med BARC [Connect] på NorthSide Festival. Networking, faglig inspiration, god musik og (forhåbentlig) godt vejr...!
 • Kulturkraft 2023
  fre. 06. okt.
  Copenhagen
  06. okt. 09.30 – 15.30
  Copenhagen, Copenhagen, Denmark
  Kulturkraft is an annual conference where international profiles and Nordic capacities offer their view on the potentials of the cultural sector.
 • BARC [hacks]: Betalingsvægge
  Endnu ikke afgjort
  Webinar
  Endnu ikke afgjort
  Webinar
  Stærkt specialiseret indhold koster penge online. Det har publikum vænnet sig til. Men hvordan bygger man en business case og en strategi - og hvilke erfaringer er der med tekniske platforme?
 • Workshop: BLIV BEDRE TIL PARTNERSKABER
  Afholdes løbende
  Kbh, Aarhus eller lokalt hos jer
  Afholdes løbende
  Kbh, Aarhus eller lokalt hos jer
  Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
 • Masterclass: Værdi gennem partnerskaber
  ons. 08. feb.
  DLA Piper, København
  08. feb. 09.30 – 15.00
  DLA Piper, København, Oslo Pl. 2, 2100 København, Danmark
  Kom med når AFSMK - American Friends of SMK og BARC Scandinavia dykker ned i værdien af partnerskaber med erhvervslivet. Vi får besøg af Anna Luisa Vallifuoco fra MoMa i New York, AFSMK's direktør Hanne Støvring og kigger nærmere på spændende cases fra metoden Relevansdesign med et stærkt BARC-hold.
 • BARC [hacks]: Marketingbudgettet ifølge Reklameanalysen 2022
  27. jan. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Hvilken retning går den traditionelle annoncering i en tid præget af reklameskepsis og medieforandringer? Hvordan stiller vi skarpt på den moderne, relevanssøgende forbruger? Og hvordan kan vi i højere grad tale tillid og mening ind i vores markedsføring, så forbrugerne ikke vender os ryggen?

Tidligere deltagere siger...

”Hack din kulturinstitution med partnerskaber” gav en supergod introduktion til, hvordan partnerskaber kan bidrage til at løse udfordringer, vi ikke kan løse som individuelle institutioner, og til hvordan man kan bygge sine partnerskaber strategisk op over tid. Formatet fungerede rigtig godt med gode oplæg og relevante øvelser. Og sidst, men ikke mindst, mødte jeg repræsentanter fra andre kulturinstitutioner, som umiddelbart ligger udenfor vores traditionelle museumsnetværk, men som engang i fremtiden måske kan gå hen og blive nye, vigtige samarbejdspartnere.

Peter Bjerregaard, programchef, Danmarks Tekniske Museum

"Jeg har lært en masse spændende om licensering og museers budskab på Dazzle masterclass og workshop. Nu skal jeg hjem og finde nogle fede partnere for licensering."

Vidar Mørch, kommunikationsansvarlig, Akerhus Museet Norge

"Hvordan laver du et ordentligt pitch, hvor du sætter brugeren i centrum? Det lærte vi på dagens Dazzle workshop, og det er det, jeg tager med tilbage til afdelingen."

Jesper Thomas Møller, kommunikationsansvarlig,

Københavns Museum

”Det var en god og tankevækkende baggrund for at drøfte muligheder og begrænsninger for det danske kulturliv med andre fremtrædende danske kulturinstitutioner.”

Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet

”Turen til London var meget inspirerende. Det britiske kulturmarked er langt mere og bedre kommercialiseret end vores - og har været det så længe at forretning og kultur flyder fint sammen."

Andreas Groth, chef for partnerskaber, Roskilde Festival

"En god og inspirerende dag, hvor jeg både fik nogle basisværktøjer/-principper med og samtidig også fik idéer til mit eget arbejde gennem praktiske eksempler på partnerskaber. Godt selskab, hvor jeg nyder at hente inspiration fra nogle som ikke bare gør, som vi plejer indenfor mit område. Inspiration fra den anden side af gaden tvinger mig til selv at tænke og ikke bare kopiere."

Jan Sørensen, formand, BK Skjold

Partnerworkshoppen gav mig muligheden at dele erfaringer i et fortroligt rum med andre med samme fokus som mig selv og gjorde mig stærkere til at pitche min egen organisation, både ift værdier og aktiver. Partnerworkshoppen og BARCs whitepaper har derudover været en vigtig inspirationskilde for mig i jagten på sprog og metode for hvordan man kan arbejde med og tale om partnerskaber på et højere professionelt niveau."

Elin Ljungkvist, partnerskabsansvarlig, Ungdomsøen

bottom of page