top of page

Kommende begivenheder

 • BARC [hacks]: Når kunst og kultur inspirerer til design
  18. aug. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Det toneangivende danske streetwear-mærke Le Fix dykkede i 2020 ned i H.C. Andersens dagbøger. Tegninger og udklip inspirerede virksomheden til at skabe en kollektion om den vilde, mørke side af Andersen. Hør hvordan stumper af grafisk materiale fandt vej ind i livsprocesserne hos nye målgrupper.  
 • BARC [Connect]: Aarhus Festuge
  31. aug. 13.00 – 13.05
  Aarhus, Aarhus, Danmark
  Kom med BARC [Connect] på Aarhus Festuge. Mere info følger...
 • BARC [hacks]: Generating Revenue Through Digital Tools
  29. sep. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Vil du vide, hvordan du kan optimere din virksomheds potentiale ved at udnytte de nyeste digitale redskaber og værktøjer? Dagens ekspert vil guide dig gennem en utrolig rejse ind i teknologiens magiske univers, hvor grænserne for, hvad der er muligt, bliver udvidet.
 • Kulturkraft 2023
  fre. 06. okt.
  Copenhagen
  06. okt. 09.30 – 15.30
  Copenhagen, Copenhagen, Denmark
  Kulturkraft is an annual conference where international profiles and Nordic capacities offer their view on the potentials of the cultural sector.
 • Masterclass: Licensing and product development
  tir. 07. nov.
  København + livestream
  07. nov. 10.00 – 16.00
  København + livestream
  På denne masterclass får vi besøg af bl.a. Adam Thow som er Head of Commercial Activities at Royal Botanic Gardens, Kew. Fokus ligger på licensering og produktudvikling, og på hvordan en udvidelse af kommercielle aktiviteter kan bidrage til økonomisk polstring og skabe nye udviklingsmuligheder.
 • BARC [hacks]: Visitor Experience: Creating an Exceptional and Engaging Customer Journey
  24. nov. 10.00
  Zoom
  Er du klar til at tage din virksomheds besøgsoplevelser til nye højder? Oplev et kursus som ingen andre: Få tips og tricks til enestående og engagerende gæsterejser på bare én time!
 • BARC [hacks]: Donationer
  Endnu ikke afgjort
  Zoom
  Endnu ikke afgjort
  Zoom
  Donationer er en stor indtægtskilde for mange internationale kulturinstitutioner - men er stadig et relativt uopdyrket område for danske kulturinstitutioner. Vi får besøg af Robyn Masson som er "Individual Giving Manager" hos Opera North i Leeds, UK - og som har stor succes og erfaring med området.
 • BARC [hacks]: Betalingsvægge
  Endnu ikke afgjort
  Webinar
  Endnu ikke afgjort
  Webinar
  Stærkt specialiseret indhold koster penge online. Det har publikum vænnet sig til. Men hvordan bygger man en business case og en strategi - og hvilke erfaringer er der med tekniske platforme?
 • Workshop: BLIV BEDRE TIL PARTNERSKABER
  Afholdes løbende
  Kbh, Aarhus eller lokalt hos jer
  Afholdes løbende
  Kbh, Aarhus eller lokalt hos jer
  Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
bottom of page