KOMMENDE EVENTS

 • BARC [hacks]: Fundraising til jeres projekt
  30. sep. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Mængden af fondsmidler til almennyttige projekter har i de seneste år været støt stigende og forventningen er, at de private fondes bevillinger alene vil overstige 20 mia. kr. i 2022. Vi får besøg af Dennis Hørmann som siden 2010 har arbejdet med fundraising. Gratis for medlemmer af BARCs netværk.
 • Kulturkraft 2022
  fre. 07. okt.
  Industriens Hus, København
  07. okt. 09.30 – 15.30
  Industriens Hus, København, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark
  Kulturkraft is an annual conference where international profiles and Nordic capacities offer their view on the potentials of the cultural sector.
 • BARC [hacks]: Det gode NGO-partnerskab
  28. okt. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Partnerskaber er af mange - herunder os hos BARC - udråbt som “det ultimative business-hack”, og det heller næppe tilfældigt at det 17. verdensmål netop handler om at gå sammen i partnerskaber for at skabe handling. Men hvordan ser det gode partnerskab med en NGO egentlig ud?
 • Workshop: HACK DIN ORGANISTION MED TRANSFORMERENDE PARTNERSKABER (Kbh)
  01. nov. 12.30 – 17.00
  København, tba
  Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
 • Workshop: HACK DIN ORGANISATION MED TRANSFORMERENDE PARTNERSKABER (Aarhus)
  03. nov. 12.30 – 17.00
  Aarhus, tba
  Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
 • BARC [hacks]: Hvordan skaber man en succesfuld kulturbegivenhed fra bar mark?
  25. nov. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Historien om Copenhagen Light Festival er også historien om en kulturbegivenhed der på få år har vokset sig fra en idé til en markant festival med international bevågenhed. Vi dykker ned i opskriften bag med ophavsmand Anders Kongshaug og DAC's Dorthe Barsøe. Gratis for medlemmer af BARC's netværk.

Tidligere deltagere siger...

”Hack din kulturinstitution med partnerskaber” gav en supergod introduktion til, hvordan partnerskaber kan bidrage til at løse udfordringer, vi ikke kan løse som individuelle institutioner, og til hvordan man kan bygge sine partnerskaber strategisk op over tid. Formatet fungerede rigtig godt med gode oplæg og relevante øvelser. Og sidst, men ikke mindst, mødte jeg repræsentanter fra andre kulturinstitutioner, som umiddelbart ligger udenfor vores traditionelle museumsnetværk, men som engang i fremtiden måske kan gå hen og blive nye, vigtige samarbejdspartnere.

Peter Bjerregaard, programchef, Danmarks Tekniske Museum

"Jeg har lært en masse spændende om licensering og museers budskab på Dazzle masterclass og workshop. Nu skal jeg hjem og finde nogle fede partnere for licensering."

Vidar Mørch, kommunikationsansvarlig, Akerhus Museet Norge

"Hvordan laver du et ordentligt pitch, hvor du sætter brugeren i centrum? Det lærte vi på dagens Dazzle workshop, og det er det, jeg tager med tilbage til afdelingen."

Jesper Thomas Møller, kommunikationsansvarlig,

Københavns Museum

”Det var en god og tankevækkende baggrund for at drøfte muligheder og begrænsninger for det danske kulturliv med andre fremtrædende danske kulturinstitutioner.”

Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet

”Turen til London var meget inspirerende. Det britiske kulturmarked er langt mere og bedre kommercialiseret end vores - og har været det så længe at forretning og kultur flyder fint sammen."

Andreas Groth, chef for partnerskaber, Roskilde Festival

"En god og inspirerende dag, hvor jeg både fik nogle basisværktøjer/-principper med og samtidig også fik idéer til mit eget arbejde gennem praktiske eksempler på partnerskaber. Godt selskab, hvor jeg nyder at hente inspiration fra nogle som ikke bare gør, som vi plejer indenfor mit område. Inspiration fra den anden side af gaden tvinger mig til selv at tænke og ikke bare kopiere."

Jan Sørensen, formand, BK Skjold

Partnerworkshoppen gav mig muligheden at dele erfaringer i et fortroligt rum med andre med samme fokus som mig selv og gjorde mig stærkere til at pitche min egen organisation, både ift værdier og aktiver. Partnerworkshoppen og BARCs whitepaper har derudover været en vigtig inspirationskilde for mig i jagten på sprog og metode for hvordan man kan arbejde med og tale om partnerskaber på et højere professionelt niveau."

Elin Ljungkvist, partnerskabsansvarlig, Ungdomsøen