KOMMENDE EVENTS

 • Konference: Et bæredygtigt kulturliv
  man. 30. maj
  Posten i Odense
  30. maj 09.00 – 15.00
  Posten i Odense, Østre Stationsvej 35, 5000 Odense, Danmark
  Bæredygtighed er et tema der i stigende grad optager kulturlivet - og med god ret. På konferencen "Et bæredygtigt kulturliv" forsøger Danske Kulturbestyrelser, BARC Scandinavia og Kulturmonitor at komme en definition af begrebet og det betydning for kulturlivet et skridt nærmere.
 • BARC [Connect]: HEARTLAND FESTIVAL
  tor. 02. jun.
  Heartland Festival
  02. jun. 13.00 – 23.55
  Heartland Festival, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup, Danmark
  Medlemmer af BARC's netværk mødes til en inspirerende dag med oplæg, musik, talks, god mad og networking.
 • BARC [hacks]: Publikumsservice og mini-luksus
  02. sep. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Efter mange hårde år for kulturområdet er mange kulturinstitutioner ramt økonomisk. Der skal tænkes i nye baner for, at tiltrække og fastholde publikum - men Maria Christensen, leder for drift og publikumsservice på Kronborg Slot har opskriften. Gratis for medlemmer af BARC's netværk.
 • Masterclass: KULTURKOMPASSET
  tir. 20. sep.
  København, tba
  20. sep. 12.00 – 16.00
  København, tba
  Lær hvordan du kan brurge kulturkompasset som et navigationsredskab og en kulturel værktøjskasse på denne masterclass med kompassets ophavsmand, Mikael Fock.
 • BARC [hacks]: Fundraising til jeres projekt
  30. sep. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Mængden af fondsmidler til almennyttige projekter har i de seneste år været støt stigende og forventningen er, at de private fondes bevillinger alene vil overstige 20 mia. kr. i 2022. Vi får besøg af Dennis Hørmann som siden 2010 har arbejdet med fundraising. Gratis for medlemmer af BARCs netværk.
 • Kulturkraft 2022
  fre. 07. okt.
  Industriens Hus, København
  07. okt. 09.30
  Industriens Hus, København, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark
  Kulturkraft vender tilbage d. 7. oktober 2022. Mere info følger henover foråret....
 • Workshop: HACK DIN ORGANISTION MED TRANSFORMERENDE PARTNERSKABER (Kbh)
  01. nov. 12.30 – 17.00
  København, tba
  Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
 • Workshop: HACK DIN ORGANISATION MED TRANSFORMERENDE PARTNERSKABER (Aarhus)
  03. nov. 12.30 – 17.00
  Aarhus, tba
  Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?
 • BARC [hacks]: Hvordan skaber man en succesfuld kulturbegivenhed fra bar mark?
  25. nov. 10.00 – 11.00
  Zoom
  Historien om Copenhagen Light Festival er også historien om en kulturbegivenhed der på få år har vokset sig fra en idé til en markant festival med international bevågenhed. Vi dykker ned i opskriften bag med ophavsmand Anders Kongshaug og DAC's Dorthe Barsøe. Gratis for medlemmer af BARC's netværk.

Tidligere deltagere siger...

”Turen til London var meget inspirerende. Det britiske kulturmarked er langt mere og bedre kommercialiseret end vores - og har været det så længe at forretning og kultur flyder fint sammen."

Andreas Groth, chef for partnerskaber, Roskilde Festival

”Det var en god og tankevækkende baggrund for at drøfte muligheder og begrænsninger for det danske kulturliv med andre fremtrædende danske kulturinstitutioner.”

Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet

"Hvordan laver du et ordentligt pitch, hvor du sætter brugeren i centrum? Det lærte vi på dagens Dazzle workshop, og det er det, jeg tager med tilbage til afdelingen."

Jesper Thomas Møller, kommunikationsansvarlig,

Københavns Museum

"“Jeg har lært en masse spændende om licensering og museers budskab på Dazzle masterclass og workshop. Nu skal jeg hjem og finde nogle fede partnere for licensering.""

Vidar Mørch, kommunikationsansvarlig, Akerhus Museet Norge