B

B for Business. Vi tror på at kulturen kan være en god forretning - fordi kulturen rummer alle vores fælles værdier og vores nationale identitet.

Værdien kan ikke overvurderes - men den kan optimeres.

A

 A for Art.  Kunsten er drivkraften i front for kulturgrenene og vi ønsker at sikre at vækstlagene for kunst får de bedste forhold - i den kultur og det øvrige samfund, som omgiver kunsten.

R

R for Resilience. Vi er inspireret af Storbritannien, hvor modstandsdygtigheden ligger i de kommercielle forhold i en kultur- institution. Vi hjælper medlemmer til at definere kommercielle aktiver. 

C

C for Culture. Vi samarbejder med the Association for Cultural Enterprises og The Audience Agency i UK, som gennem 40 år har fremmet samarbejde, kommerciel forståelse og uddannelse blandt alle britiske kulturinstitutioner.

BARC er skabt i samarbejde med britiske The Association for Cultural Enterprise (ACE), som gennem 40 år har haft til formål at udvikle bæredygtig drift for insititutioner som the Tate, British Museum & National Gallery, og The Audience Agency der har opbygget verdens største publikums database.

Den engelske opskrift på vellykket digitalisering, forretningsudvikling og publikumsrelevans har været vidensdeling og uddannelse på tværs af kultursektoren.

Kulturens institutioner er tvunget til at øge egenindtjeningen i en tid, hvor kulturvanerne ændrer sig og kravet til digitale kompetencer stiger.

HVEM ER VI?

lars b.jpg

Lars Bertolt Winther

  • Grey LinkedIn Icon

MANAGING PARTNER

MEDLEMSNETVÆRK OG FORRETNINGSUDVIKLING

lars @ barcscandinavia.com

Martin.png

Martin Buck Hegaard

  • Grey LinkedIn Icon

PARTNER

PARTNERSKABER & KOMMUNIKATION

 

martin @ barcscandinavia.com

Frederik_%C3%82%C2%BD_portrait_edited.jp

Frederik Fabricius

  • Grey LinkedIn Icon

PARTNER

DIGITALISERING

 

frederik @ barcscandinavia.com

unnamed_edited.jpg

Peter Bentzon

  • Grey LinkedIn Icon

ARBEJDENDE
RÅDSFORMAND

 

peter @ peterbentzon.com