B

B for Business. Vi tror på at kulturen kan være en god forretning - fordi kulturen rummer alle vores fælles værdier og vores nationale identitet.

Værdien kan ikke overvurderes - men den kan optimeres.

A

 A for Art.  Kunsten er drivkraften i front for kulturgrenene og vi ønsker at sikre at vækstlagene for kunst får de bedste forhold - i den kultur og det øvrige samfund, som omgiver kunsten.

R

R for Resilience. Vi er inspireret af Storbritannien, hvor modstandsdygtigheden ligger i de kommercielle forhold i en kultur- institution. Vi hjælper medlemmer til at definere kommercielle aktiver. 

C

C for Culture. Vi samarbejder med the Association for Cultural Enterprises og The Audience Agency i UK, som gennem 40 år har fremmet samarbejde, kommerciel forståelse og uddannelse blandt alle britiske kulturinstitutioner.

SOM MEDLEM FÅR DU HJÆLP TIL OG VIDEN OM DIGITALISERING, FORRETNINGSUDVIKLING &  KOMMUNIKATION.

BARC er skabt i samarbejde med britiske The Association for Cultural Enterprise (ACE), som gennem 40 år har haft til formål at udvikle bæredygtig drift for insititutioner som the Tate, British Museum & National Gallery, og The Audience Agency der har opbygget verdens største publikums database.

Den engelske opskrift på vellykket digitalisering, forretningsudvikling og publikumsrelevans har været vidensdeling og uddannelse på tværs af kultursektoren.

Kulturens institutioner er tvunget til at øge egenindtjeningen i en tid, hvor kulturvanerne ændrer sig og kravet til digitale kompetencer stiger.

VÆRKTØJER

Kulturinstitutioner arbejder i et hårdt konkurrencefelt i både den digitale og den analoge verden. De kendte formater udfordres og det kræver nye værktøjer, platforme og samarbejdspartnere

UDDANNELSE

Vi arrangerer og afvikler en række masterclasses, foredrag og konferencer i krydsfeltet mellem kultur og forretning: digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation

STUDIEREJSER

Kulturen kender ingen grænser og der er et univers af spændende tiltag, paradigmeskift og inspiration at hente når vi rejser udenlands og besøger kunst- og kulturinstitutioner 

VIDENSDELING

Vi samler og forædler værktøjer, metoder, standardkontrakter, præsentationer og case studies fra vores samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet til gavn for BARC-medlemmer

SEKRETARIAT

unnamed_edited.jpg

Peter Bentzon

 • Grey LinkedIn Icon

ARBEJDENDE RÅDSFORMAND

peter @

barcscandinavia.com

Martin.png

Martin Buck Hegaard

 • Grey LinkedIn Icon

PARTNERSKABER & KOMMUNIKATION

 

martin @ barcscandinavia.com

Frederik_%C3%82%C2%BD_portrait_edited.jp

Frederik Fabricius

 • Grey LinkedIn Icon

DIGITALISERING

 

frederik @ barcscandinavia.com

lars b.jpg

Lars Bertolt

 Winther

 • Grey LinkedIn Icon

PROJEKTLEDELSE

lars @ barcscandinavia.com

image1_edited.jpg

Hannah

Walsh

 • Grey LinkedIn Icon

MUSEUM SHOP SCANDINAVIA

hannah @

barcscandinavia.com

_DSC0448_edited.jpg

Anne-Sofie Rudolph Christensen

 • Grey LinkedIn Icon

PROJEKTLEDER

anne-sofie @ barcscandinavia.com

Markus Ambrosius

 • Grey LinkedIn Icon

KOMMUNIKATION

markus @

barcscandinavia.com

OM OS

BARC Scandinavia er en netværksorganisation, der har 360 graders fokus på digitalisering, forretningsudvikling & kommunikation i kultursektoren. 

KONTAKT >

E: kontakt @ barcscandinavia.com

 • LinkedIn
 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • SoundCloud

BARC Scandinavia

BLOX:Hub

Bryghuspladsen 8 

1473 København K

CVR nr. 40411615

Danske Bank

Reg.nr: 3409
Konto nr.: 12796471