top of page

Om BARC & BARC'sters

BARC står for Business of Art and Culture. Vi finder og formidler viden og metoder, som forener kulturel integritet med forretningssans. Det gør vi gennem rådgivning til kunder og vidensformater til medlemmer. 

 

For os hænger data, forretningsudvikling og relevans sammen. Data gør jer bedre til at forstå jeres gæster. Det skal omsættes til faglige tiltag, som er økonomisk levedygtige. Det skal omsættes til kommunikation, som gør jer relevante. Det skal styrke jeres datagrundlag. Vi leverer værktøjer og viden, som skaber sammenhængen. 

Vi har fra starten haft en ambition om at arbejde på tværs af kultursektoren. Med fokus på det, kulturaktørerne har til fælles, ikke det der adskiller dem. På den måde finder og drøfter vi flere vindende strategier. Derfor er vi stærke på research og rapporter, men vores ambition er altid at blive praktiske - med blik for de bedste cases på det internationale marked.

Vi har skabt metoden Relevansdesign, som imødeser en  transformativ fremtid, hvor vi bliver nødt til at kombinere fagligheder for at overkomme store udfordringer. Vi ser den udvikling ske gennem partnerskaber. 

I det regi har vi en virksomhedsdatabase af +200 private og offentlige aktører, som vi aktivt matchmaker ind i kultursektoren for at skabe partnerskaber, der styrker relevans og indtjening - herunder løbende besøg hos erhvervslivets ledere. 

BARC er en effektiv samarbejdspartner og kanal - med et månedligt nyhedsbrev til +1.500 kulturprofessionelle abonnenter og en åbningsrate på +50%. Vi driver et skandinavisk medlemsnetværk for +60 kulturaktører i et netværk for hele organisationen. Vores ambition er at give medlemmer et fuldt årshjul af opkvalificering, som skaber et fælles sprog i organisationen.

 

Vi samler og distribuerer viden gennem ti årlige webinarer med førende danske og internationale specialister, masterclasses og Nordens største kulturkonference, Kulturkraft, som vi producerer i samarbejde med Kulturmonitor og Dansk Industri.

 

Vi samler væsentlige trends i vores podcasts og deler rapporter og publikationer med kunder og medlemmer i vores ressource-bibliotek her på siden og på sociale medier. 

Martin Buck Hegaard portræt

Martin Buck Hegaard

Stifter og adm. direktør

Partnerskaber og kommunikation

Frida Mølgård

Frida Mølgård

Studentermedhjælper

Kommunikation, medlemsnetværk

Christian Goldbach portræt

Christian Goldbach

Partnerskabsspecialist

Partnerskaber

Mathilde Howitz

Mathilde Howitz

Studentermedhjælper

Kommunikation, medlemsnetværk

Peter Bentzon portræt

Peter Bentzon

Associeret partner

ESG og partnerskaber

bottom of page