BARC - Business of Art and Culture

B

B for Business. Vi tror på at kulturen kan være en god forretning - fordi kulturen rummer alle vores fælles værdier og vores nationale identitet.

Værdien kan ikke overvurderes - men den kan optimeres.

A

A for Art.  Kunsten er drivkraften i front for kulturgrenene og vi ønsker at sikre at vækstlagene for kunst får de bedste forhold - i den kultur og det øvrige samfund, som omgiver kunsten.

BARC - Business of Art and Culture

R


R for Resilience. Vi er inspireret af Storbritannien, hvor modstandsdygtigheden ligger i de kommercielle forhold i en kultur- institution. Vi hjælper medlemmer til at definere kommercielle aktiver. 

BARC - Business of Art and Culture

C

C for Culture. Vi samarbejder med the Association for Cultural Enterprises og The Audience Agency i UK, som gennem 40 år har fremmet samarbejde, kommerciel forståelse og uddannelse blandt alle britiske kulturinstitutioner.

BARC står for Business of Art and Culture og vores mål er at rådgive kulturlivets aktører, så de bliver bedre i stand til at forene kulturel integritet med forretningssans ud fra et helhedssyn på digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Vores ambition er at arbejde på tværs af kultursektoren og give vores kunder og medlemmer handlefrihed - med kort afsæt og blik for de bedste cases på det internationale marked. Vi ser en tendens til ophobning af viden i rapporter, hvilket isoleret set er positivt, men nogle gange har udviklingen flyttet sig, inden rapporten ligger færdig. Måske er det på tide at teste og implementere anbefalingerne - at skabe rum for test af løsninger og eksekvering af den viden, som foreligger og de værtkøjer, som er afprøvet andre steder i verden.

BARC er skabt i samarbejde med britiske The Association for Cultural Enterprise (ACE), som gennem 40 år har haft til formål at udvikle bæredygtig drift for insititutioner som the Tate, British Museum & National Gallery, og The Audience Agency der har opbygget verdens største publikums database.Den engelske opskrift på vellykket digitalisering, forretningsudvikling og publikumsrelevans har været vidensdeling og uddannelse på tværs af kultursektoren.

Kulturens institutioner er tvunget til at øge egenindtjeningen i en tid, hvor kulturvanerne ændrer sig og kravet til digitale kompetencer stiger.

HVEM ER VI?

lars b.jpg

Lars Bertolt Winther

  • Grey LinkedIn Icon

MANAGING PARTNER

MEDLEMSNETVÆRK, DIGITALISERING OG FORRETNINGSUDVIKLING

lars @ barcscandinavia.com

Martin.png

Martin Buck Hegaard

  • Grey LinkedIn Icon

PARTNER

PARTNERSKABER & KOMMUNIKATION

 

martin @ barcscandinavia.com

Christian%20Goldbach_edited.png

Christian Goldbach

  • Grey LinkedIn Icon

SENIOKONSULENT
PARTNERSKABER, FORRETNINGSUDVIKLING

christian @ barcscandinavia.com

unnamed_edited.jpg

Peter Bentzon

  • Grey LinkedIn Icon

ASSOCIERET PARTNER

peter @ barcscandinavia.com