top of page

BARC Connect

- vores netværk for erhvervsaktører

BARC Connect er et netværk for erhvervsaktører med en interesse i at vide mere om hvordan kulturlivet arbejder, samt om hvordan samarbejder mellem erhvervsliv og kulturliv kan etableres. I BARC Connect skaber vi en række konkrete fysiske møder mellem erhvervsliv og kulturliv, med afsæt i forskellige kulturelle oplevelser, inspirerende oplæg og vidensdeling og en god portion god gammeldags networking.

Hvad får jeg som netværksmedlem?

Vi ved godt at din tid er dyrebar. Derfor er netværkselementet i BARC Connect centreret omkring tre-fire årlige events som du bare ikke må misse! Hvert event er skabt i samarbejde med en markant dansk kulturbegivenhed, og finder sted rundt i landet. Netværksevents’ne har forskelligt indhold men vil i udgangspunktet indeholde fagligt oplæg/inspiration, et socialt element (fx fællesmiddag) og selvfølgelig rig mulighed for at opleve kulturbegivenheden. Der vil være brugerbetaling pr. deltager til netværkseventet, men via BARC Connect er du sikret gode priser, særlige fordele samt et stærkt fagligt element. Og så får du selvfølgelig en masse gode og nye bekendtskaber med hjem fra hvert event!

 

Inviter dine forbindelser med

Som netværksmedlem har du endvidere lov til at invitere gæster med - fx kolleger, forretningsforbindelser eller sågar familie. Så du har altså mulighed for at agere “vært” for dit eget netværk til BARC Connects events.

Mere fagligt indhold i netværket

BARC Scandinavia driver allerede et medlemsnetværk for kulturaktører af alle størrelser og typer (læs ovenfor). En vigtig del af dette netværk er BARC’s forskellige uddannelsestilbud såsom (gratis) webinarer samt workshops, masterclasses o.lign. til skarpe priser. Som medlem af BARC Connect har du selvfølgelig adgang hertil på lige fod med BARC’s øvrige medlemmer - så hvis du vil kigge kulturlivet over skulderen på et webinar om adfærdsdesign og nudging, sidde med til en workshop om partnerskaber eller dykke ned i begrebet “community-building” på en masterclass, så er den mulighed der også.

Hvad koster det?

Det koster 4.000,- + moms for et kalenderårs medlemskab af BARC Connect. Medlemskabet er ikke personligt, men gælder hele din virksomhed. Dvs. dine kolleger må selvfølgelig hjertens gerne deltage i aktiviteterne på lige fod med dig selv.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om BARC Connect, så kontakt Managing partner i BARC Scandinavia Lars Bertolt Winther på lars @ barcscandinavia.com eller ring til os på 42 510 360.

Bliv en del af BARC Connect sammen med blandt andre

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

bottom of page