top of page

Godsbanen

2022-23

© Godsbanen

Community-building og kommunikationsstrategi

Udfordring


Godsbanen i Aarhus tilbyder unikke rammer, bæredygtige fællesskaber og udviklende arbejdsrum for kunstnere, kultur-professionelle og alle andre, der er nysgerrige på kunst og kultur. Det betyder ikke blot at Godsbanen skal levere til en sammensat målgruppe af borgere, lejere, kulturinstitutioner og interessenter. Det betyder også, at de fleste allerede kender Godsbanen, men faktisk ikke ved, hvad Godsbanen egentlig tilbyder. Vi fik til opgave at samle og motivere fællesskabet og at skabe en kommunikationsstrategi, som samtidig kunne handle på en relevant opsamling af data, for at øge relevansen for alle målgrupper(!).

Løsning


Løsningen blev at kortlægge økosystemet af interessenter og differentiere kommunikationen til hver interessenttype. Dette tog vi højde for i en community playbook, som særligt skal forventningsafstemme med lejere og brugere af huset. Derudover skabte en hands on kommunikations-strategi, som samtidig fungere som en data-strategi for opsamling af førstepartsdata for at sikre højere personalisering af kommunikation til borgerne og for at sikre en stærkere klyngedannelse internt i huset.

Godsbanen

Kunden siger


"BARC har kortlagt vores økosystem af gæster og interessenter og skabt en stærk og levende strategi for Godsbanens værtsskab. De har udfordret os i processen med en stringent tilgang til vores strategi - og i sidste ende fundet en virkelig flot balance mellem en visionær og meget konkret kommunikationsstrategi, som gør det enkelt og operationelt at arbejde i retning af vores mål. Vi kan anbefale BARC-holdet på det varmeste."

Marianne Grymer Bargeman

Leder, Godsbanen

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

bottom of page