top of page

tirs. 30. aug.

|

Aarhus

BARC [Connect]: Aarhus Festuge

Medlemmer af BARC's netværk mødes til en inspirerende dag med oplæg, kunst, god mad og networking.

BARC [Connect]: Aarhus Festuge
BARC [Connect]: Aarhus Festuge

Tid og sted

30. aug. 2022, 16.30 – 21.30

Aarhus

Om eventet

På dette BARC [Connect] medlemsevent besøger vi Aarhus Festuge. Vi starter aftenen kl. 16.30 med middag på hos Martin Ib i Aarhus Ø. Her nyder vi hinandens gode selskab og lidt godt at spise og drikke, imens vi undervejs i middagen bliver præsenteret for en række spændende partnerskabscases fra Aarhus og omegn - bl.a. fra Aarhus Festuges eget partnerskabsarbejde.

Efter middagen drager vi i samlet flok til Filmværkstedet hvor vi tager ind og ser den Reumert-vindende forestilling Dark Noon af Fix & Foxy. Forestillingen slutter ca. kl. 22.00 hvorefter vi siger "tak for i aften" og går hver til sit - eller fortsætter videre ud i festuge-natten.

Prisen for deltagelse er 995,- + moms pr. deltager, hvilket inkluderer middag med drikkevarer, faglige indlæg samt billet til Dark Noon.

Arrangementet er kun for medlemmer. Medlemmer tilmelder sig ved at skrive til kontakt@barcscandinavia.com. Kontakt os hvis du vil høre mere om et medlemskab.

BARC [Connect] er vores netværksarrangementer hvor vi samler aktører fra kulturlivet og fra andre sektorer til netværk og faglige indspark med fokus på partnerskaber på tværs. Læs mere om BARC Connect-netværket her.

Om Dark Noon af Fix & Foxy DARK NOON er white facing, overgreb, lovløshed, et lille hus på prærien, kinesere, ludere og lommetyve. Det er et opgør på liv og død. Ingen bliver skånet.  For i Det Vilde Vesten i Guds eget land betyder hverken sorte eller hvides liv noget. I en westernby komplet med saloon, guldmine, jernbane, horehus og kirke, vender syv sydafrikanske skuespillere forholdet mellem Vesten og Afrika på vrangen, når de genfortæller den hvide mands migrationshistorie – støvsuget for romantik og håb. De dykker ned i en tid, hvor 35 millioner sultne og fattige europæere flygtede vestpå over Atlanten for at få en ny chance, erobre guld og æde af den amerikanske drøm. Forestillingen er skabt af den prisvindende danske instruktør Tue Biering og den sydafrikanske koreograf Nhlanhla Mahlangu og vandt "Årets Særpris" ved Årets Reumert i 2020.

Del dette event

bottom of page