top of page

tors. 01. jun.

|

Northside Festival

BARC [Connect]: NorthSide Festival

Kom med BARC [Connect] på NorthSide Festival. Networking, faglig inspiration, god musik og (forhåbentlig) godt vejr...!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [Connect]: NorthSide Festival
BARC [Connect]: NorthSide Festival

Tid og sted

01. jun. 2023, 14.00 – 22.00

Northside Festival, Eskelundvej 13, 8260 Viby J, Danmark

Om eventet

Kom med Danmarks mest bæredygtige festival, Northside til en helt særlig dag med BARC [Connect].  Med fokus på bæredygtighed og partnerskaber bruger vi en dag på at få ny inspiration, viden og værktøjer som vi kan bringe med hjem i vores egne organisationer. 

Vi skal have faglige oplæg, en særlig rundvisning og snak med festivalens bæredygtigheds- og partnerskabsansvarlige Martin Thim, og vi skal dele vores egne erfaringer og indsigter. Det faglige program sluttes af med en fælles netværksmiddag, hvorefter der er "fri leg" på festivalpladsen.

BARC [Connect] er vores netværksarrangementer hvor vi samler aktører fra kulturlivet og fra andre sektorer til netværk og faglige indspark med fokus på partnerskaber på tværs.

Deltagelse koster 2.400,- pr. person excl. moms.

Prisen inkluderer: 

  • dags-billet til Northside med backstageadgang, 
  • fagligt program
  • rundvisning
  • fællesmiddag

Tilmelding via formularen herunder. Kun for medlemmer af BARC Scandinavia!

Om NorthSide Festival

Hvert år i starten af juni inviterer NorthSide til tre dages fantastisk festival, hvor verdens største stjerner, såvel som nye, spirende artister præsenteres. Musikken spænder bredt, så der er noget for de fleste – også for dem, der søger at få udvidet deres musikalske horisont. NorthSide skaber en oplevelse, som ikke findes noget andet sted, og det er næsten umuligt at nå at opleve alt, hvad NorthSide byder på i løbet af bare tre dage.

NorthSide er Danmarks mest bæredygtige festival og arbejder dedikeret på konstant at løfte barren med nye, bæredygtige initiativer. Blandt de mange tiltag kan nævnes, at al mad er plantebaseret og 100 % økologisk, og at kildevand på flaske ikke findes. Derudover var NorthSide i 2022 den første store festival i verden, der blev afholdt med brug af 100 % grøn strøm.

Del dette event

bottom of page