top of page

tors. 31. aug.

|

Aarhus

BARC [Connect]: United Change x Aarhus Festuge

Aarhus Festuge, Teater Svalegangen og BARC Scandinavia præsenterer et stærkt line-up i Aarhus. Vi skal møde markant kunst og markante kulturpersonligheder, opleve det ambitiøse projekt "United Change" på tæt hold - og runder af med fællesspisning og netværk i Ridehuset.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [Connect]: United Change x Aarhus Festuge
BARC [Connect]: United Change x Aarhus Festuge

Tid og sted

31. aug. 2023, 15.00 – 20.00

Aarhus, Aarhus, Danmark

Om eventet

Pris for deltagelse: 400,- + moms pr. person som faktureres ved tilmelding

Torsdag d. 31. august præsenterer BARC Scandinavia, Aarhus Festuge og Teataer Svalegangen et stærkt line-up i Aarhus på Teatret Svalegangen og ude i festugens gader. Vi skal møde markant kunst og markante kulturpersonligheder, der deler ud af insights om ambitiøse satsninger, hvordan de stærke partnerskaber indgås på kryds og tværs af aktører og sektorer samt hvorledes kunst og kultur profilerer en by – og måske driver en udvikling, men hvilken i givet fald?

Kommerciel chef Jette Rendbøll præsenterer Verdensmåls-projektet ’United Change’, hvis produktionsbudget svarer til Teatret Svalegangens samlede årsbudget. Hvordan griber man en så stor satsning an? Hvilke læringer er der? Hvordan ser et så stort projekts organisering ud? Vi skal også høre teatrets direktør og kunstneriske chef Per Smedegaard i samtale med direktør for Aarhus Festuge Rikke Øxner og kunsten og kulturens betydning for en by som Aarhus, og hvordan man kan favne værdiskabelsens mange aspekter når aktiviteterne skal evalueres.

Vi skal opleve en række kunstværker undervejs i programmet, der rundes af med fællesspisning i Ridehuset, hvor Aarhus Festugen har opstillet en række food-trucks i samarbejde med MIB.

Program:

Kl. 15.00: Velkommen på Teatret Svalegangen, kaffe/kage, snakke, netværk

Kl. 15.30: Vi ser de værker, der afvikles på teatret denne dag: Pulse og X-ray Fashion

Kl. 16.15: Jette Rendbøll om hvorledes hele projektet United Change blev bygget m. partnere, budgetter, metoder, læringer, Q&A

Kl. 17.00: Visionsoplæg om hvad kultur betyder for byerne og hvilke økosystemer, kulturaktørerne indgår i

- med Aarhus Festuges direktør Rikke Øxner og Teater Svalegangens direktør og kunstneriske chef Per Smedegaard i faciliteret samtale m. Peter Bentzon

Kl. 17.45: Afgang og gåtur til United Change værker og festuge-events ude i byen

Kl. 19.00: Fælles-spisning i Ridehuset

Kl. 20.00: Tak for i dag/fri leg

Pris for deltagelse: 400,- + moms pr. person som faktureres ved tilmelding

Om Aarhus Festuge

Aarhus Festuge blev afholdt første gang i 1965, efter i 1964 at være blevet etableret som et eksperiment, der skulle aktivere byens institutioner og foreninger. Formålet var at præsentere byens kulturelle profil og Aarhus’ store potentiale for omverdenen. Den store succes har betydet, at Aarhus Festuge siden da er blevet en årligt tilbagevendende tradition. Festugen blev således skabt ud fra en stærk politisk overbevisning om at kunst og kultur og fællesskab får byen til at blomstre.

Siden 1965 har Festugen udviklet sig fra at være en lokal begivenhed, som den stadig er i dag, til også at omfatte et internationalt fokus, og artister fra hele verden har lagt vejen forbi Aarhus gennem årene. I 55 år har Aarhus Festuge fascineret, inspireret og udfordret.

BARC [Connect] er vores netværksarrangementer hvor vi samler aktører fra kulturlivet og fra andre sektorer til netværk og faglige indspark med fokus på partnerskaber på tværs. Læs mere om et accocieret medleskab af BARCs netværk her.

Del dette event

bottom of page