top of page

fre. 22. mar.

|

Zoom

BARC [hacks]: Årets eftersyn på sociale medier

Er det tid til et årligt eftersyn på jeres sociale medier, så får I den generelle og gode indflyvning her. Platformene er hele tiden i bevægelse og det samme gælder indsigter om krav til indhold, konvertering og brugere. Fokus er på Meta og Linkedin som de mest anvendte platforme i medlemsnetværket.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Årets eftersyn på sociale medier
BARC [hacks]: Årets eftersyn på sociale medier

Tid og sted

22. mar. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Dette event er på dansk og med fokus på danske cases.

På dette BARC [hacks] fokuserer vi på særligt Meta (Facebook og Instagram) og Linkedin: hvordan fungerer algoritmerne på platformene i dag, hvad reagerer brugerne mest positivt på og hvem er de? Hvordan investerer vi bedst i vores indhold og hvordan finder vi bedst og hurtigt den brugbare data, som platformene indsamler for os?

Det digitale specialistbureau Obsidian er stærkt fokuseret på resultatgivende digitale investeringer. Obsidian vil guide os gennem deres tilgang og erfaringer med store og små kunder fra forskellige sektorer og giver os et helikopteroverblik over de sociale medier anno 2024. Fokus på TikTok og Snapchat vil I finde på et senere webinar.

Bemærk: Efter webinaret mødes vi til refleksion blandt kolleger, hvor vi denne gang har sat en time af til at dele erfaringer om hvad der virker og ikke virker.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 60 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page