top of page

fre. 27. okt.

|

Zoom

BARC [hacks]: Building a Global Brand Licensing Programme

Hvordan kan man opbygge et globalt brandlicensprogram der giver andre virksomheder tilladelse til at bruge dit brand, logo og design, så det kan øge både brandets rækkevidde og indtægtsmulighederne? Det ved Len Dunne som står i spidsen for Cambridge Museum og Universitets globale licens-program.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Building a Global Brand Licensing Programme
BARC [hacks]: Building a Global Brand Licensing Programme

Tid og sted

27. okt. 2023, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Den session vil være på engelsk.

Licensering af et brand kan være en måde at skabe nye indtægter, forøget kendskab, og international opmærksomhed. At licensere betyder i bund og grund at I, indenfor nogle fastlagte rammer, giver andre - fx kommercielle virksomheder - lov til at bruge jeres brand og dermed den story-telling eller kendskab der er forbundet hermed, til at sælge produkter der ligger mere eller mindre i forlængelse af jeres eksisterende virke.

Nogle af dem der er rigtig dygtige til licensering er Cambridge Museum og Universitet. Her har man lagt al licenseringsaktivitet over i en selvstændig virksomhed, "Fitzwilliam Museum Enterprises" (FME Ltd) hvorfra man driver licensaftaler omkring alt fra kunst over legetøj til beklædning - og meget andet, alt sammen baseret på Cambridges samlinger og virke. Licenserne skaber økonomi som bliver kanaliseret tilbage til Cambridge og er med til at finansiere bl.a. forskning og publikumsrettede aktiviteter. 

Men hvordan griber man et licensprogram an? Hvor starter man, hvilke faktorer skal være til stede? Hvem skal man have med om bord, både internt og eksternt, for at være en attraktiv licens-partner? Og hvad er der af do's and don'ts når man skal igang med at licensere sit brand? Len Dunne er CEO for FME Ltd og har været et langt stykke ad Cambridge's licens-rejse. Han vil dele indsigter og erfaringer i arbejdet med at skabe et globalt og stærkt indtægtsgenererende licens-program omkring det der er U.K.'s største museums-cluster udenfor London, med otte museer, en botanisk have og et universitet. Men bare rolig - mindre kan også gøre det!

Hvis du er nysgerrig på mere læring omkring licensering og produktudvikling kan det være at vores masterclass med Adam Thow fra Kew Gardens d. 7. november også er noget for dig.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger (kun for medlemmer!), hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page