top of page

fre. 19. mar.

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: COMMUNITY - fra data til fællesskab og konkrete værdier

Chris Michaels fra the National Gallery fortæller, hvordan han indhenter og 'omformer' data til konkrete fællesskaber, som styrker kulturinstitutionens indtægtsmuligheder.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: COMMUNITY - fra data til fællesskab og konkrete værdier
BARC [hacks]: COMMUNITY - fra data til fællesskab og konkrete værdier

Tid og sted

19. mar. 2021, 10.00 – 11.00

Afholdes via Zoom

Om eventet

I en tid med kolossal digital konkurrence kombineret med fysisk karantæne kan det være svært at se, hvilke strategiske værktøjer, man skal fokusere på. Men vi følger op fra seneste [hack] med Chris Michaels med indsigter og værktøjer dedikeret til en krævende, men også en ekstremt givende disciplin, nemlig communities, som går på tværs af kommunikations- og forretningsudvikling. 

At formulere og facilitere et fællesskab omkring sit produkt er efter BARCs mening den stærkeste vej til at skabe loyalitet og bæredygtig, langsigtet kommunikation omkring sine tilbud. Tilbagevendende kunder, publikumsudvikling, frivillige, brand ambassadører, soliditet, produktudvikling er alle sammen logiske følger af vellykket community management - men hvad kræver det?

Myspace, Facebook, AirB'n'B, Linkedin er alle velfungerende communities, som samler sig om bestemte værdier - og Michaels peger på, at den værdi, som en kulturinstitution tager afsæt i, er noget helt eksklusivt, som danner centrum i et fællesskab. Og det fællesskab kan forædles og bringes helt frem i fortællingen med en stærk loyalitet til følge. Denne loyalitet kan fungere som den helt centrale 'resiliens'-faktor og derfor skal der sættes maksimalt fokus på den. Samtidig skal man arbejde ud fra en individuel, kontekstuel og universel relevans, hvor man ikke bare programlægger og kommunikerer ud fra det loyale publikum - men også kommunikerer til den 'digitale diaspora'. For det har aldrig været lettere at udforske sine globale potentialer.

Man kan med andre ord have et program og kommunikation som er dedikeret til sit loyale, lokale publikum, kombineret med program og kommunikation dedikeret til et potentielt globalt publikum - og facilitere begge sin community-strategi. Michaels vil fortælle om brug af identitetsmarkører, hierarkier og fordelsprogrammer og sammen vil vi udforske, hvilke barrierer man kan nedbringe med konkrete værktøjer og fortællegreb.

Chris Michaels er digital direktør for the National Gallery og giver konkrete og presserende råd til digital accelleration - for alle niveauer og for alle i samme båd. Unikt HACK med genveje til digital forståelse og strategi.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias nye online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Bemærk: Afholdes på engelsk

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  395,00 kr.
  Moms: +98,75 kr. Moms
  Salg slut
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page