top of page

fre. 20. nov.

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: DESIGN PARTNERSHIPS

Commerce has borrowed so much from Culture - isn't it time that we borrowed something back? Let's learn from the best! Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: DESIGN PARTNERSHIPS
BARC [hacks]: DESIGN PARTNERSHIPS

Tid og sted

20. nov. 2020, 10.00 – 11.00

Afholdes via Zoom

Om eventet

Kongernes Jelling har indgået en aftale omkring lanceringen af Assasins Creed, Søfartsmuseet relancerer en 50 år gammel striktrøje i samarbejde med den traditionsrige strikvirksomhed S.N.S. HERNING og årets julekalender filmes på det Kongelige Teater. Rigtig flotte eksempler på et kreativt samspil mellem kulturen, den kreative sektor og designsektoren.

I denne BARC [hacks] går vi en spadestik dybere og udforsker muligheder for samarbejder der giver et stor markedsføringsmæssig boost, adgang til ny publikumsgrupper og ikke mindst en forbedret økonomi.

PR & Marketingschef Kevin Kafesu fra Wood Wood har mange års erfaring med udvikling af kreative partnerskaber i spændningsfeltet mellem kultur og design og kommer med sine bud på udviklingen af den gode idé samt praktiske råd til hvordan projektet søsættes.

Denne HACK er tiltænkt ledere, kommunikations- og kommercielle medarbejder der har tænkt tanken, men mangler de sidste gode råd, og muligheden for at stille spørgsmål i forum om alt fra design til procenter.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias nye online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Bemærk: Afholdes på engelsk

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  395,00 kr.
  Moms: +98,75 kr. Moms
  Salg slut
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page