fre. 20. nov. | Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: DESIGN PARTNERSHIPS

Commerce has borrowed so much from Culture - isn't it time that we borrowed something back? Let's learn from the best! Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.
Man kan ikke længere tilmelde sig
BARC [hacks]: DESIGN PARTNERSHIPS

Tid og sted

20. nov. 2020 10.00 – 11.00
Afholdes via Zoom

Om arrangementet

Kongernes Jelling har indgået en aftale omkring lanceringen af Assasins Creed, Søfartsmuseet relancerer en 50 år gammel striktrøje i samarbejde med den traditionsrige strikvirksomhed S.N.S. HERNING og årets julekalender filmes på det Kongelige Teater. Rigtig flotte eksempler på et kreativt samspil mellem kulturen, den kreative sektor og designsektoren.

I denne BARC [hacks] går vi en spadestik dybere og udforsker muligheder for samarbejder der giver et stor markedsføringsmæssig boost, adgang til ny publikumsgrupper og ikke mindst en forbedret økonomi.

PR & Marketingschef Kevin Kafesu fra Wood Wood har mange års erfaring med udvikling af kreative partnerskaber i spændningsfeltet mellem kultur og design og kommer med sine bud på udviklingen af den gode idé samt praktiske råd til hvordan projektet søsættes.

Denne HACK er tiltænkt ledere, kommunikations- og kommercielle medarbejder der har tænkt tanken, men mangler de sidste gode råd, og muligheden for at stille spørgsmål i forum om alt fra design til procenter.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias nye online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Bemærk: Afholdes på engelsk

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • BARC [hacks]
  395 kr
  +98.75 kr Moms
  395 kr
  +98.75 kr Moms
  0
  0 kr
 • BARC [hacks] - medlemsbillet
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Vil du dele med en kollega?