top of page

fre. 22. apr.

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: Digitale forretningsmodeller for kulturinstitutioner

Digitale forretningsmodeller repræsenterer muligheden for nye indtægtsstrømme som kan supplere institutionens eksisterende indtægter - men kan også være et vigtigt værktøj i arbejdet med at bygge et community omkring jeres tilbud.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Digitale forretningsmodeller for kulturinstitutioner
BARC [hacks]: Digitale forretningsmodeller for kulturinstitutioner

Tid og sted

22. apr. 2022, 10.00 – 11.00

Afholdes via Zoom

Om eventet

Digitale forretningsmodeller repræsenterer muligheden for nye indtægtsstrømme som kan supplere institutionens eksisterende indtægter - men kan også være et vigtigt værktøj i arbejdet med at bygge et community omkring jeres tilbud. I denne [hack] vil Dr. Vanessa Borkmann fra Fraunhofer IAO tage os med på en tur rundt i krogene af digitale forretningsmodeller, det potentiale de repræsenterer for kulturinstitutioner, og hvordan du kommer i gang med at arbejde med dem. Vi kigger på hvad digitale forretningsmodeller egentlig er og hvordan du kan bruge dem i arbejdet med at bygge nye tilbud og formater og vi undersøger potentialet i digitale forretningsmodeller i arbejdet med at række ud til nye publikumsgrupper. I løbet af [hack]'et vil Dr. Vanessa Borkmann trække en række best practice eksempler fram og give konkret inspiration til, hvordan din kulturinstitution kan styrke eller komme i gang med arbejdet med digitale forretningsmodeller. 

Om

Fraunhofer IAO er verdens førende institution for anvendt forskning med fokus på teknologier der er nødvendige for at styrke den kommercielle sektor, inklusive kultur-, oplevelses og turismesektorerne. Fraunhofer IAO driver 75 institutter og forskningsinstitutioner over hele Tyskland og har 29.000 ansatte.

Dr. Vanessa Borkmann er forskningsleder ved det anerkendte Fraunhofer Institute i Stuttgart. Hun er endvidere professor ved Berlin University of Applied Science og ophavskvinde og drivkraft bag en række forskningsprojekter indenfor turisme-sektoren. Hun har vundet adskillige priser for sit arbejde som bl.a. omhandler innovation indenfor digitaliserede, mobile brugeroplevelser. Hun er en global anerkendt ekspert indenfor innovation og digitalisering i turisme-sektoren, og er forfatter og redaktør på en lang række studier, bøger og andre udgivelser.

AFHOLDES PÅ ENGELSK

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  395,00 kr.
  Moms: +98,75 kr. moms
  Salg slut
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page