top of page

fre. 23. feb.

|

Zoom

BARC [hacks]: Donationer

Donationer udgør en betydelig indkomststrøm for mange kulturinstitutioner verden over, men de fleste skandinaviske organisationer udnytter ikke de muligheder, donationer kan skabe som en del af en filantropistrategi. I dette webinar vil vi se nærmere på disciplinen donationer.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Donationer
BARC [hacks]: Donationer

Tid og sted

23. feb. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Donationer udgør en betydelig indkomststrøm for mange kulturinstitutioner verden over, men de fleste skandinaviske organisationer udnytter ikke de muligheder, donationer kan skabe som en del af en filantropistrategi. I dette webinar vil vi se på, hvordan individuelle donationer på "lavere niveau" kan integreres i brugerrejsen, og på hvordan du kan arbejde med værktøjer som donationspyramiden, data, forskning og indsigt for at øge din organisatoriske bevidsthed om værdien af denne indkomststrøm - og dermed fokusere din fundraising på potentialet i at maksimere almindelige gaver, middelværdier og større gaver.

 

Sadie McKinlay er udviklingschef hos National Museums Scotland. På National Museums Scotland er der indtægtsstrømme fra donationer "on site", årlige indsamlinger, medlemsordninger og mid-value-gaver samt et større gaveprogram, der understøtter bevaring, forskning, erhvervelser og pleje af den nationale samling. Tidligere har Sadie arbejdet i en række kulturelle organisationer, herunder Edinburgh International Festival, Edinburgh International Book Festival og Edinburgh's Lyceum Theatre. På dette webinar vil Sadie dele sine perspektiver på bl.a. donorpyramiden som et udviklingsværktøj til at kortlægge filantropiske gaver og sin erfaring fra arbejdet med forskellige typer kulturinstitutioner gennem årene.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page