top of page

fre. 25. nov.

|

Zoom

BARC [hacks]: Fra ide til fuld festival - case: Copenhagen Light Festival

Historien om Copenhagen Light Festival er også historien om en kulturbegivenhed der på få år har vokset sig fra en idé til en markant festival med international bevågenhed. Vi dykker ned i opskriften bag med ophavsmand Anders Kongshaug og DAC's Dorthe Barsøe. Gratis for medlemmer af BARC's netværk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Fra ide til fuld festival - case: Copenhagen Light Festival
BARC [hacks]: Fra ide til fuld festival - case: Copenhagen Light Festival

Tid og sted

25. nov. 2022, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Siden første udgave i 2018 har Copenhagen Light Festival på få år vokset sig fra en lille begivenhed primært i centrum af København, til en markant og anerkendt international kulturbegivenhed med mere end 60 kunstnere, pop-up-events, partnerskaber og en enorm publikumstilslutning. Men hvordan skaber man en succesfuld kulturbegivenhed fra bunden? Hvordan kommer man overhovedet i gang, hvem skal man have “med om bord” for at sikre succesen, og hvordan trænger man igennem til publikum i et crowded mediebillede med et utal af andre budskaber og tilbud? Hvordan har rejsen været for Copenhagen Light Festival, og hvor meget er held og “det rigtige sted på det rigtige tidspunkt” kontra resultatet af målrettet strategisk arbejde og opsøg af de rigtige partnere?

I selskab med medstifter Anders Kongshaug fra VNR.tv og Dorthe Barsøe fra Dansk Arkitektur Center, dykker vi ned i casen Copenhagen Light Festival og bliver klogere på historien, grebene og fremtidsplanerne.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens nye tendenser og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  495,00 kr.
  Moms: +123,75 kr. moms
  Salg slut
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page