top of page

fre. 04. dec.

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: KUNDESERVICE I KULTURBRANCHEN

I dette [hack] med Maria Christensen, Leder for Drift og Publikumsservice på Kronborg Slot, dykker vi ned i 'Publikumsservice', som skal findes på alle niveauer af kommunikation og som kræver en klar selvforståelse, der kan avle motivation. Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: KUNDESERVICE I KULTURBRANCHEN
BARC [hacks]: KUNDESERVICE I KULTURBRANCHEN

Tid og sted

04. dec. 2020, 10.00 – 11.00

Afholdes via Zoom

Om eventet

“Man kan gøre rigtig meget på et budget på nul kroner” 

Der er i disse tider ekstra fokus på en hensynsfuld omgang med hinanden. Det koster ingenting men har en stor effekt i den nuværende krisesituation. Det samme kan man sige om kundeservice i kulturbrancen. Derfor var vi i BARC svært begejstede da Leder for Drift og Publikumsservice på Kronborg Slot Maria Christensen tidligere på året udgav bogen "Publikumsservice – en håndbog om at arbejde med kundeservice i kulturbranchen". 

Maria har tidligere blandt andet arbejdet hos Det Kongelige Teater, Radiohuset og DR Koncerthuset og Det Kongelige Bibliotek, og har derfor en bred erfaring for betydningen af kundeservicebegrebet. I denne HACK kommer vi dybere ned i kundeservice-begrebet, som er meget mere end personalet ved ind- og udgangen og rundvisere der guider besøgende rundt. Vi vil have fokus på hvordan man få opbygget en servicekultur og på emner som ledelse, udvikling af ansatte, medarbejderpleje og de forskellige kundetyper.

Kulturformidling handler i høj grad om interaktion med publikum, og kundeservice er et strategisk tiltag hvor organisationen analyserer kunderejsen i helikopterperspektiv. På den måde er kundeservice begrebet med til at formulere hvem I er (jeres brand) og danner afsæt for den gode publikumsudviklingsstrategi.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias nye online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  395,00 kr.
  Moms: +98,75 kr. moms
  Salg slut
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page