fre. 28. jan. | Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: ONLINE BILLETSALG - UDFORDRINGER OG MULIGHEDER

I denne [hack] fortæller Katie Moffat, Head of Sector Engagement hos Substrakt om de mest almindelige udfordringer ved online billet-salg, og præsenterer mulige løsningsforslag og forbedringer til processen, således at der kan skabes en mere intuitiv og brugervenlig købsoplevelse.
BARC [hacks]: ONLINE BILLETSALG - UDFORDRINGER OG MULIGHEDER

Tid og sted

28. jan. 2022 10.00 – 11.00
Afholdes via Zoom

Om arrangementet

At kunne sælge billetter online er mere og mere afgørende for kulturinstitutioner - og mere og mere efterspurgt hos besøgende. Desværre er mange online booking-processer besværlige med forvirrende brugerflader og mangel på intuivitet. Det kan skabe frustration hos kunden og i værste fald føre til frafald i processen.

I denne [hack] fortæller Katie Moffat, Head of Sector Engagement hos Substrakt om de mest almindelige udfordringer ved online billet-salg, og præsenterer mulige løsningsforslag og forbedringer til processen, således at der kan skabes en mere intuitiv og brugervenlig købsoplevelse - hvilket i sidste ende styrker konveteringen og salget.

Substrakt er et digitalt bureau med speciale i kunst- og kultursektoren, som arbejder med kulturinstitutioner på tværs af U.K., Europa og Nordamerika. Substraks hjælper institutioner med at levere meningsfulde digitale oplevelser til publikum verden over, ud fra en ambition om, at alle skal have muligheden for at opleve og nyde kunst og kultur via bruger-centrerede, tilgængelige website og digitale produkter. Du kan se eksempler på Substraks arbejde her.

AFHOLDES PÅ ENGELSK

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • BARC [hacks]
  395 kr
  +98.75 kr moms
  395 kr
  +98.75 kr moms
  0
  0 kr
 • BARC [hacks] - medlemsbillet
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Vil du dele med en kollega?