top of page

fre. 02. sep.

|

Zoom

BARC [hacks]: Publikumsservice og mini-luksus

Efter mange hårde år for kulturområdet er mange kulturinstitutioner ramt økonomisk. Der skal tænkes i nye baner for, at tiltrække og fastholde publikum - men Maria Christensen, leder for drift og publikumsservice på Kronborg Slot har opskriften. Gratis for medlemmer af BARC's netværk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Publikumsservice og mini-luksus
BARC [hacks]: Publikumsservice og mini-luksus

Tid og sted

02. sep. 2022, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Efter mange års nedskæringer på kulturområdet, corona-nedlukninger og nu usikkerhed omkring forbrugsmønstre og forbrugertillid, er mange kulturinstitutioner hårdt ramt økonomisk. Der skal tænkes i nye baner for, at tiltrække og fastholde publikum. Kultursektoren er gode til at skabe oplevelser, men mange kan fortsat tåle at styrke evnen til at tjene penge, og være konkurrencedygtige i et stort udbud af kulturoplevelser.

God publikumsservice og det at skabe "mini-luksus" for publikum er en af de greb der kan arbejdes på for, at

forbedre et kultursteds økonomi. Maria Christensen er leder for drift og publikumsservice på Kronborg Slot og har en baggrund med bl.a. billet- og abonnementssalg hos Det Kgl. Teater, DRs koncertsale og Den Sorte Diamant. Maria er desuden forfatter til den roste bog "Publikumsservice - en håndbog om at arbejde med kundeservice i kulturbranchen", hvor hun med afsæt i sine mange års erfaring deler indsigter og viden om hvordan man i de publikumsrettede aktiviteter af et kulturtilbud kan gøre det hele "lidt mere lækkert" og skabe små luksus-oplevelser der får gæsterne til at forlade stedet med en god følelse i kroppen - og til at komme igen efter mere.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens nye tendenser og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  495,00 kr.
  Moms: +123,75 kr. moms
  Salg slut
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page