top of page

fre. 26. jan.

|

Zoom

BARC [hacks]: Reklameanalysen 2023

Hvordan trænger du gennem støjen og hvilke medieinvesteringer kan betale sig? Vi gentager sidste års succes og inviterer Simone Misser-Pedersen fra Mindshare til en gennemgang af bureauets, årlige dugfriske reklameanalyse.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Reklameanalysen 2023
BARC [hacks]: Reklameanalysen 2023

Tid og sted

26. jan. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Et af vores mest populære [hacks] i 2023 var gennemgangen af Reklameanalysen og dens implikationerpå, hvordan I kommunikerer effektivt til jeres brugere og når igennem med jeres budskab i et mere og mere støjende mediebillede. Derfor gentager vi succes'en i 2024, hvor Simone Misser-Pedersen fra Mindshare kommer forbi vores digitale undervisningsrum og fortæller om de seneste indsigter fra deres analyse som udkommer hvert år i efteråret.

Annonceringsmulighederne er talrige, kortsigtet vækst stresser dagsordenen, og den reklamekritiske forbruger stiller større krav til medier og brands end nogensinde før. Vi befinder os i en jungle af reklamer, hvor det ikke længere er nok at råbe højest og betale sig til opmærksomhed, men hvor relevans er blevet det væsentligste parameter til at gå fra kendskab til reelt engagement.

Men hvilken retning går den traditionelle annoncering i en tid præget af reklameskepsis og medieforandringer? Hvordan stiller vi skarpt på den moderne, relevanssøgende forbruger? Og hvordan kan vi i højere grad tale tillid og mening ind i vores markedsføring, så forbrugerne ikke vender os ryggen?

Simone Misser-Pedersen er uddanet cand.merc i Økonomisk Markedsføring og arbejder som seniorkonsulent i det integrerede medie- og kommunikationsbureau Mindshare, hvor hun gennem de sidste 5 år har rådgivet kunder i krydsfeltet mellem data, strategi, trends og målgruppeindsigter.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page