top of page

fre. 27. aug.

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: STÆRKE FONDSRELATIONER

På dette [hack] vil fondsekspert Markus Bjørn Kraft repræsentere fondene og formand for BARC Advisory Board Peter Bentzon repræsentere kulturinstitutionerne i en engagerende debat om hvorvidt tiden er inde til, at de danske fonde og det danske kulturliv finder hinanden på ny.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: STÆRKE FONDSRELATIONER
BARC [hacks]: STÆRKE FONDSRELATIONER

Tid og sted

27. aug. 2021, 10.00 – 11.00

Afholdes via Zoom

Om eventet

På dette [hack] vil fondsekspert Markus Bjørn Kraft repræsentere fondene og formand for BARC Advisory Board Peter Bentzon repræsentere kulturinstitutionerne i en engagerende debat om hvorvidt tiden er inde til, at de danske fonde og det danske kulturliv finder hinanden på nye former med vægt på brugerinddragelse, demokrati og skabelse af samfundsmæssig værdi, der rækker udover hvad der alene står i fondenes fundatser og kulturinstitutionernes bevillingsaftaler m.m.

Markus tager en indflyvning på internationale trends, en nye samfundskontrakt på vej i Danmark og en bevillingsform i vækst, han har kaldt ’deltagende filantropi’ mens Peter fabulerer over hvordan kultur forandrer verden, hvordan man bedriver publikumsudvikling og hvad kunstens autonomi muligvis går ud på. Og derfra kan drøftelsen mellem de to og de øvrige deltagere på [hack]'et så begynde

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  395,00 kr.
  Moms: +98,75 kr. moms
  Salg slut
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page