top of page

fre. 24. sep.

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: STYRK DIN INNOVATIONSKRAFT

Få tips og tricks til hvordan I kan arbejde mere innovativt som kulturinstitution og få gode eksempler på institutioner og organisationer der har arbejdet med innovative formater under Corona når vi på denne [hack] får besøg af Line Bjerregaard Jessen og Kristian Bernth fra SEISMONAUT.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: STYRK DIN INNOVATIONSKRAFT
BARC [hacks]: STYRK DIN INNOVATIONSKRAFT

Tid og sted

24. sep. 2021 10.00 – 11.00

Afholdes via Zoom

Om arrangementet

Dagens oplæg vil handle om, hvordan man som kulturinstitution kan arbejde mere innovativt, og hvordan du kan styrke din egen innovationskraft. Seismonaut vil dele ud af deres værktøjskasse, og fortælle om både tilgange og metoder til innovation i kulturbranchen. Vi kommer både op i helikopteren og ser på nogle af de typiske udfordringer, der står i vejen for innovation i en kultursammenhæng, og helt ned i detaljen for at se på, hvordan man får mere test og afprøvning ind i udviklingen af sine idéer. Oplægget vil præsentere redskaber og modeller og blive krydret med eksempler fra Seismonauts samarbejder med bl.a. Nationalmuseet, Kræftens Bekæmpelse og FilmFyn.

Som deltager får du:

 • Viden om forskellige former for innovation, og hvordan man udvikler tilbud med kommerciel værdi i en innovationssammenhæng
 • Et rids over de typiske udfordringer, der står i vejen for innovation i kulturbranchen og hvordan du kan overkomme dem
 • Vores bedste råd til, hvordan du kan organisere og forankre arbejdet med innovation i din organisation.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • BARC [hacks]

  395,00 kr.

  +98,75 kr. moms

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  395,00 kr.

  +98,75 kr. moms

  0

  0,00 kr.

 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  0,00 kr.

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  0,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Vil du dele med en kollega?

bottom of page