top of page

fre. 19. apr.

|

Zoom

BARC [hacks]: Vælg den rigtige webshop-platform

Vær med når vi sammen med Saskia Boersma dykker ned i hvordan man vælger den rigtige platform til sin webshop, og hvad en webshop rummer af potentialer og muligheder.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Vælg den rigtige webshop-platform
BARC [hacks]: Vælg den rigtige webshop-platform

Tid og sted

19. apr. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Til denne udgave af BARC [hacks] får vi besøg at Saskia Boersma fra virksomheden Rembrandt's Wife. Webinaret omhandler udfordringerne og løsningerne i forbindelse med at etablere en onlinebutik fra bunden. Vi ser på de forskellige muligheder for valg af platform og bruger Saskia's arbejde med London Fire Brigade som et casestudie, der illustrerer valg af den rigtige platform, nedbringelse af opstartsomkostningerne, udvikling af print on demand-udvalg til at skabe skræddersyede produkter til kunder samt reducere lageromkostninger, skabe design med afsæt i samlinger samt anvendelse af innovativ markedsføring for at tiltrække nye målgrupper.

Saskia Boersma har over 20 års erfaring i kulturel og kommerciel udvikling af museums- og designmærker, herunder med kommerciel brandudvikling, produktudvikling, detailhandel i både butik og online, licensering, markedsføring og implementering. Hun var tidligere Brand Development Manager for Transport for London og har også været Head of Brand & Events for London Fire Brigade.

Denne session vil være på engelsk

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page