top of page

fre. 24. nov.

|

Zoom

BARC [hacks]: Visitor Experience: Creating an Exceptional and Engaging Customer Journey

På dette [hacks] vil Liza Leonard, som er en anerkendt ekspert inden for gæsteservice og gæsteengagement, tage os med på en rejse gennem de bedste praksis og strategier til at skabe enestående gæsteoplevelser, der imponerer og får tilbagevendende gæster.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Visitor Experience: Creating an Exceptional and Engaging Customer Journey
BARC [hacks]: Visitor Experience: Creating an Exceptional and Engaging Customer Journey

Tid og sted

24. nov. 2023, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Denne session vil være på engelsk

I dag er det afgørende at differentiere sig og skabe værdi for gæster ved at levere en ekstraordinær gæsteoplevelse. På dette [hacks] vil Liza Leonard, som er en anerkendt ekspert inden for gæsteservice og gæsteengagement, tage os med på en rejse gennem de bedste praksis og strategier til at skabe enestående gæsteoplevelser, der imponerer og får tilbagevendende gæster. Liza Leonard er "Visitor Team Manager" hos Manchester Art Gallery og har en fortid som bl.a. team lead for Business Development hos Bolton Library & Museum Services i England.

 

På webinaret vil Liza Leonard dele sin omfattende viden og erfaring med deltagerne - bl.a. indenfor emner som at identificere og forstå kundens behov og forventninger, designe en sømløs og personlig kundeoplevelse, implementere effektive kommunikationsstrategier og udnytte teknologi til at forbedre kundeengagementet. Liza vil præsentere konkrete eksempler og casestudier og svare på spørgsmål fra deltagerne som kan bidrage til at styrke dit eget arbejde med gæsteoplevelsen.

Uanset om du arbejder på et museum, spillested eller arbejder indirekte med gæster, vil dette webinar give dig ny viden og nye værktøjer til at skabe enestående og engagerende gæsteoplevelser, der vil differentiere din institution eller organisation og opbygge langvarige gæsterelationer.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page