top of page

fre. 31. maj

|

Zoom

Fondsstrategier 2024

Vi får besøg af fonds-ekspert Niels Olsen fra Ressourcer.nu til en snak om, hvordan man bygger gode relationer til fonde og kommer igennem nåleøjet med sit projekt.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Fondsstrategier 2024
Fondsstrategier 2024

Tid og sted

31. maj 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

I dette webinar får vi besøg af Niels Olsen som driver virksomheden Ressourcer.nu. Efter mange år i fondsverdenen har Niels startet Ressourcer.nu for at hjælpe med brobygning mellem ansøgere og fonde. Webinaret kommer til at indeholde:

 • Baggrunden for hvorfor vi har fonde – almennyttige midler ift. offentlige midler og sponsorater, typer af fonde, fonde i tal, aktuelle trends og dagsordener blandt fonde.
 • Lidt om Ressourcer.nu – hvorfor bruge udtrykket ’ressourcer’, og hvorfor er brobygning mellem ansøgere og fonde vigtig og nødvendig?
 • Brobygning i praksis – hvordan man kan forstå, tilgå og arbejde med fonde, forstå fondsadministrationernes virkelighed og derved lette brobygning
 • Praktiske tips & tricks til den gode fondsproces og fondsansøgning.
 • Webinardeltagernes erfaringer med fonde – hvordan de oplever mødet og samarbejdet med de danske fonde.
 • Spørgsmål fra webinardeltagerne og åben drøftelse.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
  Salg slut
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page