top of page

fre. 20. sep.

|

Zoom

Fra data til handling i store kulturstrategier

På dette webinar med Rebecca Wignall vil vi dykke ned i, hvordan man måler impact, skaber håndgribelige resultater på den store klinge og i samme bevægelse gør kulturstrategien til fælleseje. Rebecca præsenterer Manchester City Councils helt nye Cultural Strategy.

Fra data til handling i store kulturstrategier
Fra data til handling i store kulturstrategier

Tid og sted

20. sep. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Impact og demokratisering af kultur

Rebecca Wignall (UK)

Principal Policy Officer

Culture City Policy

Manchester City Council

Nøgleemner:

 • Introduktion til Manchester City Councils helt nye Cultural Strategy
 • Introduktion til Cultural Impact Survey: Rebecca vil gennemgå, hvordan undersøgelsen måler effekterne af kunst og kultur i Manchester, og hvordan den skaber fælles fodslag om kulturstrategien. 
 • Case studier: Rebecca vil dele eksempler på, hvordan organisationer som Brighter Sound arbejder med inklusion og repræsentation.
 • Q&A session: Deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål og engagere sig i diskussionen med Rebecca.

Relevans: Dette webinar fremhæver, hvordan data kan bruges til at fremme kulturens rolle i samfundet og sikre bred forankring. Med fokus på bedste praksis og strategisk udvikling giver webinaret værdifulde indsigter for kulturinstitutioner, der ønsker at styrke deres relevans og bæredygtighed, og kommuner, der vil sikre forankring og legitimitet i deres omgivelser.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle vores medlemmer, men er mest relevant for strategiske udviklere, kommunerne og ikke mindst kommunernes samarbejdspartnere. 

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier. Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page