top of page

fre. 25. okt.

|

Zoom

Hvordan man leverer digitale projekter effektivt

Deltag i dette webinar, hvor vi præsenterer BARCs nye associerede partner, Eva Liparova, en erfaren service designer med en bred vifte af internationale projekter bag sig, herunder samarbejder med anerkendte institutioner som V&A, the National Theatre og et splinternyt projekt med SouthBank Centre.

Hvordan man leverer digitale projekter effektivt
Hvordan man leverer digitale projekter effektivt

Tid og sted

25. okt. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Nøgleemner:

 • Indsigter fra V&A: Eva vil starte med en generel præsentation af, hvad hun har lært fra sit arbejde med V&A. Hun vil dele de vigtigste erfaringer og bedste praksis, som kan anvendes på tværs af forskellige organisationer.
 • Identifikation af nøglepersoner: Hvordan finder man de rette personer til at hjælpe med et projekt? Eva vil diskutere strategier og metoder til at opbygge den rigtige sammensætning af kompetencer til at levere effektivt..
 • Brugerne fra A-Z: Hvorfor, hvordan og hvad taler man med brugerne om? Eva vil uddybe betydningen af brugerinddragelse og hvordan man effektivt kan kommunikere med og lære af brugerne for at opnå de bedste resultater.
 • Kortlægning af brugerrejser: Hvorfor og hvordan kortlægger man brugerrejser? Eva vil forklare den forretningsmæssige nødvendighed bag denne praksis og hvordan det kan føre til bedre forretningsudvikling.
 • Den iterative tilgang: Hvorfor bør man afsætte et budget til testning i flere runder? Eva vil argumentere for vigtigheden af løbende testning for at sikre, at de digitale projekter lever op til brugernes forventninger.
 • Brugerledt indhold: Hvorfor skal indhold være brugerledt? Eva viser fordelene ved at lade brugerne vise vej i indholdsskabelsen og hvordan det kan forbedre brugeroplevelsen.
 • Værdien af at hjælpe brugerne: Hvordan kan vi tydeligt vise værdien af at hjælpe brugerne? Eva vil præsentere konkrete eksempler og strategier til at illustrere værdien af brugerhjælp.

Målgruppe:

Dette webinar er relevant for alle, der arbejder med digitale projekter inden for kulturinstitutioner, kommunikation, data og digitalisering samt forretningsudvikling. Det er en oplagt mulighed for at få nye indsigter og metoder, der kan styrke din organisations digitale strategier og projekter.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier. Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page