top of page

fre. 16. aug.

|

Zoom

Impact gennem unge og deres fællesskaber

Deltag i et engagerende webinar med passionerede Alice Bednarova, en erfaren produkt- og oplevelsesdesigner med rig baggrund inden for publikumsudvikling i den britiske kunst- og kultursektor.

Impact gennem unge og deres fællesskaber
Impact gennem unge og deres fællesskaber

Tid og sted

16. aug. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Alice Bednarova, produkt- og oplevelsesdesigner

Nøgleemner:

 • Digitale værktøjer til at skabe positiv forandring: Alice vil undersøge, hvordan digitale produkter kan støtte unge og fællesskaber til at trives i nutidens usikre verden. Hun giver eksempler på sit arbejde som UX og UI Designer og Digital Producer, med fokus på at skabe positiv social forandring gennem digital innovation.
 • Publikumsrelationer: Alice vil dele sin omfattende erfaring med at arbejde med publikumsrelationer og beskrive hendes indsats for at støtte unge publikummer i at udvikle færdigheder i det 21. århundrede.
 • User Research og oversættelse af indsigter: Lær om Alices tilgang til User Research, og hvordan hun omsætter indsigt til effektive designstrategier. Hun vil demontrerer sit arbejde med forskellige publikumsgrupper, og hvordan disse erfaringer informerer hendes nuværende designpraksis med blandt andet appen EASE. 
 • Cases: Få indsigt fra Alices samarbejder med anerkendte institutioner som V&A. Hun viser, hvordan disse projekter har drevet positiv forandring og engagement blandt unge publikummer og lokalsamfund.
 • Q&A-session: Deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en diskussion med Alice.

Relevans: Dette webinar fremhæver den afgørende rolle, digitale værktøjer og brugercentreret design spiller i at øge publikumsengagementet og skabe positive sociale forandringer. Det giver værdifuld indsigt til kulturinstitutioner, undervisere og digitale designere, der sigter mod at skabe meningsfulde forbindelser med unge og fællesskaber.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle vores medlemmer, men er særligt relevant for digitale designere, formidlere, undervisere fra kulturinstitutioner og dem, der er interesserede i publikumsudvikling og social forandring.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier.

Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page