top of page

fre. 08. okt.

|

Industriens Hus

KulturKRAFT 2021 - Fremtid, forretning og fællesskab

En ny dansk kulturkonference med titlen KulturKRAFT vil trække internationale kapaciteter ind for at inspirere og fremtidssikre det danske kulturliv og hele oplevelsesindustrien, der er blevet hårdt ramt af coronakrisen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
KulturKRAFT 2021 - Fremtid, forretning og fællesskab
KulturKRAFT 2021 - Fremtid, forretning og fællesskab

Tid og sted

08. okt. 2021, 09.30 – 15.30

Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Denmark

Om eventet

En ny dansk kulturkonference med titlen KulturKRAFT 2021 vil trække internationale kapaciteter ind for at inspirere og fremtidssikre den danske kultursektor og oplevelsesindustrien, som oveni et krydspres er blevet hårdt ramt af coronakrisen. Bag den nye konference, der har undertitlen ‘Fremtid, forretning og fællesskab’, står Dansk Industri, netværks- og rådgivningsorganisation BARC Scandinavia, Kulturmødet og Kulturmonitor. 

Partnerskabets ambition er at indkredse kultursektorens vigtigste udfordringer og de konkrete værktøjer, som kan løse dem. Men vi har også en ambition om at skabe en rød tråd i årets aktiviteter for at skabe kontinuitet i dialoger og debatter. Derfor tager programmet afsæt i Kulturmødets debatter og samtaler, Dansk Industris netværk og analyser, Kulturmonitors dækning og BARCs [hacks] og masterclasses. Vores aktiviteter over året vil blive farvet af det, vi lærer fra både oplægsholdere og deltagere på KulturKRAFT.  Vi håber kort sagt på en tydeligere, fælles retning og vil gøre vores for at styre den over året, så konferencen ikke bliver en enkeltstående kulmination. Vi ønsker, at nye fagligheder rodfæster sig, at temaer bliver grundigt belyst over og at metoderne bliver vurderet for deres anvendelighed i – indtil vi kan mødes igen et år senere på KulturKRAFT.

Del dette event

bottom of page