top of page

fre. 14. apr.

|

Union, København N

Masterclass: In Situ - når scenen flytter ud

Hvordan når vi nye og diverse målgrupper, som ellers aldrig ville opsøge os? Kom med på masterclass, hvor vi sammen med CKI går i dybden med IN SITU-formidling - med bl.a. Jonas Jarl (Södra Communityteatern), Inge Merete Kjeldgaard (Esbjerg Kunstmuseum) og Lise Ørskov (Opgang2).

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Masterclass: In Situ - når scenen flytter ud

Tid og sted

14. apr. 09.30 – 15.00

Union, København N, Nørre Allé 7, 2200 København, Danmark

Om arrangementet

Hvordan når vi nye og diverse målgrupper, som ellers aldrig ville opdage eller opsøge vores kulturtilbud? Hvordan kommer vi ud til børn og unge, til socialt udsatte, til uuddannede, til minoriteter? 

Vores kulturtilbud - i hele den vestlige kultursektor - bliver til tadighed benyttet af et ultra-homogent publikum. En bestemt demografi, en særlig uddannelsesbaggrund, indtægtsgruppe mv. som forstår og fastholder kriterierne for kunstnerisk indhold og koderne for forventet adfærd. Koder og rammer som - uden at ville det - holder andre væk. Kulturen er historisk set forbeholdt en mindre gruppe af priviligerede - og dermed bliver kulturen i stigende grad en faktor, der adskiller os.

Hvis vi kombinerer den præmis med 2-3 års pandemi, hvor alle demografiers (for)brug af digitalt indhold er accellereret, så står vi med nogle forudsætninger, der er væsensforskellige fra den virkelighed, som gjorde det logisk og attraktivt at ramme et teater, spillested eller et museum ind i fysiske vægge på en bestemt lokation? 

Hvis gæsterne ikke vil komme til os (det vil de nok gerne, men de skal opdage os først), så må scenen og kunsten først komme til dem. 

På denne masterclass får vi besøg af 4 specialister, som har arbejdet intensivt med at flytte scenen ud til publikum - in situ. For hvad kræver det at flytte sin scene og sit indhold ud til publikum? Hvem skal man vælge og hvordan? Hvordan gearer man produktionen og hvad virker godt hos publikum og hvad virker mindre godt? Hvordan sikrer man at det 'konverterer' publikum til de faste, vante rammer? Hvilke faldgruber indebærer det og hvilke forretningsmodeller og partnerskaber åbner det op for?

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Medlems-billet

  300,00 kr.

  +75,00 kr. Moms

  Billetter for medlemmer af BARC Scandinavias netværk

  300,00 kr.

  +75,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

 • Billet

  1.000,00 kr.

  +250,00 kr. Moms

  Almindelig billet

  1.000,00 kr.

  +250,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

 • Medlems-billet: Streaming

  200,00 kr.

  +50,00 kr. Moms

  Se masterclassen via live-stream. Pris for medlemmer af BARC Scandinavias netværk.

  200,00 kr.

  +50,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

 • Billet: Streaming

  800,00 kr.

  +200,00 kr. Moms

  Se masterclassen via live-stream.

  800,00 kr.

  +200,00 kr. Moms

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Vil du dele med en kollega?

bottom of page