top of page

ons. 24. maj

|

København

Masterclass: Nyhedsbrevet - dit stærkeste medie

Nyhedsbrevet bliver med jævne mellemrum erklæret dødt - vel at mærke komplet ubegrundet og det kan blive din fordel! Nyhedsbreve viser sig igen og igen at være den bedste investering hvis du vil bygge et tæt forhold til dit publikum. På denne masterclass dykker vi ned i hvad, hvorfor og hvordan.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Masterclass: Nyhedsbrevet - dit stærkeste medie
Masterclass: Nyhedsbrevet - dit stærkeste medie

Tid og sted

24. maj 2023, 12.00 – 16.00

København, Oslo Pl. 2, 2100 København, Danmark

Om eventet

Nyhedsbrevet bliver med jævne mellemrum erklæret dødt - men langt de fleste undersøgelser fra verdens største marketing- og mediebureauer peger på det stik modsatte. Seneste undersøgelser fra McKinsey viser, at 71% af alle online bruger ønsker personalisering af indhold - og det er netop nyhedsbrevets force. Og der er ingen grund til at tro, at det forholder sig anderledes for kulturens indhold og det publikum. Snarere tværtimod. MEN... det kræver naturligvis at man ved hvordan man personaliserer og at man tager sig tiden til det. For naturligvis findes der dårlige, kedelige og irrelevante nyehdsbreve også i kulturens verden. Og det er typisk nyhedsbreve, som ikke formår at sætte publikum i centrum og føre en samtale. 

Email-marketing overgår SEO, søgeannoncering, sociale medier og stort set alle andre "værktøjer", som man bruger til at tiltrække og fastholde jeres publikums opmærksomhed - faktisk peger undersøgelser på, at en effektiv email-marketing strategi kan give op til 40 x investeringen igen i form af øget salg, klik til hjemmeside, kundelivstid osv..

Men en effektiv email-strategi kræver, at man indsamler og organiserer data om sine (potentielle) brugere og udnytter dette effektivt i sin eksekvering. Det kan lyde svært, sågar uoverkommeligt, men med enkle greb og opmærksomhedspunkter er det faktisk muligt at tage sin email-strategi til næste niveau, også uden at øge budgettet betragteligt. 

På denne masterclass blander vi generelle modeller, betragtninger og værktøjer med cases fra det virkelige liv, som viser hvordan en målrettet indsats kan give pote. Foruden BARC Scandinavias egne modeller og værktøjer skal vi høre fra email-marketing ekspert Per Lobedanz som i virksomheden Journeywise har rådgivet kunder som Berlingske Media, Folkekirkens Nødhjælp og YouSee med deres email-marketing strategi. Derudover skal vi møde cases fra kulturlivet og høre om hvilke greb, værktøjer, muligheder og udfordringer der gør sig gældende når man vælger at prioritere den stærke og individuelle kundedialog gennem email.

Workshoppen finder sted på DLA Pipers København-kontor. Prisen inkluderer forplejning jf. programmet herunder.

PROGRAM (med forbehold for ændringer)

12.00: Velkomst

12.10: Introduktion til email-marketing v/ BARC Scandinavia

13.00: Case: Musikhuset Aarhus v/ Thomas Råhlin - gennemgang og Q&A

13.50: Pause - kaffe/the og kage

14.00: Avancerede email-automation flows og email-strategi v/ Per Lobedanz, Journeywise

15.00: Case: Teaterbilletter v/ Kit Blædel, Kommunikationsansvarlig, Teaterbilletter

15.45: Opsamling og afrunding

Billetter

 • Medlems-billet

  Billetter for medlemmer af BARC Scandinavias netværk

  300,00 kr.
  Moms: +75,00 kr. Moms
  Salg slut
 • Billet

  Almindelig billet

  1.000,00 kr.
  Moms: +250,00 kr. Moms
  Salg slut
 • Medlems-billet: Streaming

  Se masterclassen via live-stream. Pris for medlemmer af BARC Scandinavias netværk.

  200,00 kr.
  Moms: +50,00 kr. Moms
  Salg slut
 • Billet: Streaming

  Se masterclassen via live-stream.

  800,00 kr.
  Moms: +200,00 kr. Moms
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page