top of page

fre. 28. jun.

|

Zoom

Verdensmål i praksis: Partnerskaber for handling

Deltag i vores kommende BARC [hacks] med Thomas Sture Rasmussen fra DB2030, hvor vi udforsker kulturens rolle i at fremme en bæredygtig fremtid og styrke samarbejdet omkring FN's verdensmål.

Verdensmål i praksis: Partnerskaber for handling
Verdensmål i praksis: Partnerskaber for handling

Tid og sted

28. jun. 2024, 10.00 – 11.00

Zoom

Om eventet

Gennem konkrete eksempler og praktiske indsigter fra Thomas’ virke vil vi diskutere, hvordan vi kan integrere kulturarbejdet med nye metoder til at skabe meningsfulde partnerskaber, der bidrager til global forandring.

Dette vil du lære på webinaret:

Integration af kultur og Verdensmål:

Lær hvordan kulturindhold og Futures Literacy - sprogbrug om fremtiden og scenarietænkning - kan anvendes til at inspirere og motivere interessenter til at tage del i en bæredygtig fremtid, med særligt fokus på Verdensmål 17 om partnerskaber.

Metoder til fremme af partnerskaber:

Opdag hvordan strukturer og fællesskaber kan spille en nøglerolle i at bygge bro mellem forskelligartede aktører og styrke samarbejdet mod fælles mål.

Skabelse af verdensmålsbaserede tilbud

Få indblik i hvordan du kan identificere og udnytte eksisterende strukturer og succeser for at udvikle nye verdensmålsbaserede initiativer og tilbud, der tiltrækker og engagerer nye målgrupper. 

Dette webinar giver deltagerne værktøjer og inspiration til aktivt at engagere sig i bæredygtighedsarbejde gennem kulturelle initiativer og stærke partnerskaber.

______

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige fredags-session. BARC [hacks] er dedikeret til at hjælpe kulturinstitutioner med at styrke deres forretning, digitale løsninger, branding og koncepter. Det er et initiativ, der er skabt for at give kulturinstitutioner værktøjer og inspiration til at kunne navigere i opmærksomhedsøkonomien og den digitale tidsalder og dermed skabe mere bæredygtige og effektive strategier. Vores BARC [hacks] afrundes med muligheden for 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi i et fortroligt, kollegialt rum deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Billetter

 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  0,00 kr.
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  0,00 kr.
 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  400,00 kr.
  Moms: +100,00 kr. moms

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page