top of page

tors. 03. nov.

|

Aarhus, tba

Workshop: BLIV BEDRE TIL PARTNERSKABER (Aarhus)

Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Workshop: BLIV BEDRE TIL PARTNERSKABER (Aarhus)
Workshop: BLIV BEDRE TIL PARTNERSKABER (Aarhus)

Tid og sted

03. nov. 2022, 12.30 – 17.00

Aarhus, tba

Om eventet

Mange organisationer har inden for de seneste år testet nye, kreative samarbejder af som et led i en overlevelsesstrategi. Men hvordan går vi fra enkeltstående cases til gennemgående strategisk forankring?

HVAD FÅR MAN?

I denne workshop får du en introduktion til at:

 • Arbejde proaktivt med fremtidens vigtigste business hack - partnerskaber
 • Identificere egne styrker og aktiver, som kan bringes ind i et partnerskab
 • Bruge partnerskaber til aktivt at løse udfordringer og skabe nye indtjeningsmuligheder
 • Planlægge og eksekvere en stærk partnerskabsstrategi
 • Pitche dine egne idéer ind til den rette partner

BLIV KLAR TIL FREMTIDEN MED PARTNERSKABER

Partnerskaber er et af fremtidens vigtigste ’business hacks’. Det er der flere grunde til. Partnerskaber kan skabe nye indtjeningsstrømme og kommunikationskanaler, men har også et iboende potentiale til at transformere hele organisationer. Vi arbejder målrettet med en række strategiske værktøjer, som gør dig i stand til at analysere egne styrker og identificere aktiver, som er værdifulde at bringe ind i partnerskaber med erhvervslivet, organisationer og andre partnere. Samtidig får du mulighed for, at bruge de konkrete værktøjer til at sparre om egne udfordringer og målsætninger.

GRUNDLÆGGENDE VÆRKTØJER OG EN PITCH-RUNDE

Denne workshop er bygget op om en række grundlæggende værktøjer, der hjælper dig med at udforme din egen strategi og idéer til partnerskaber med erhvervslivet. Vi runder af med at bruge de præsenterede værktøjer til at teste strategi og idéer i en pitch-runde.

Vi kommer omkring følgende:

 • DET GODE PARTNERSKAB - Hvilke typer partnerskaber findes? Hvilken type partnerskab er relevant for din organisation?
 • OPBYG EN FREMTIDSSIKRET STRATEGI - Hvilke udfordringer vil I gerne løse? Hvem vil i gerne arbejde sammen med og hvorfor?
 • GØR DIN ORGANISATION ATTRAKTIV - Hvad kigger brands efter? Hvad kigger NGO’er efter? Hvilke assets og aktiver har I på hylderne?
 • PITCH-RUNDE - Test af strategi og idéer

HVEM HENVENDER WORKSHOPPEN SIG TIL?

Denne workshop henvender sig til dig, der arbejder med kommunikation, marketing, sociale medier, udvikling eller ledelse - inden for kultursektoren, det kreative felt, NGO eller anden type virksomhed. Det kan være dig, som allerede er i gang med at opbygge partnerskaber eller dig som gerne vil i gang.

UNDERVISNINGEN

Forløbet faciliteres af Christian Goldbach og Morten Mørup, der har mange års erfaring med strategi og forretningsudvikling både med virksomheder og inden inden for kultursektoren. De har begge indgående kendskab til partnerskaber og har hjulpet en lang række brands og institutioner med at udvikle kommercielle samarbejder. Vi inddrager inspirationscases fra hele verden, og der vil være opgaver og øvelser undervejs. Vi gennemgår konkrete problemstillinger, som kan løses ved hjælp af partnerskaber, og tester idéer og potentialer af.

PRIS pr. deltager

 • Normalpris: 2.950,-
 • Medlemmer af BARC Scandinavias netværk: 2.450,-

Alle priser er excl. moms. Begrænset antal pladser!

Bemærk: Workshoppen afholdes også i København d. 1. november 2022.

Del dette event

bottom of page