Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for kultursektoren

Som medlem af BARCs netværk får du og din organisation - uanset størrelse - en unik platform for, at arbejde seriøst med digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation. Netværket er internationalt med nogle af Europas førende aktører, men med fokus på læring og vidensdeling i dansk kontekst. Målet er, at organisationer og personer der producerer kultur kan optimere deres indtjening - bl.a. ved at styrke kulturaktørernes evne til at stå på lige fod med internationale giganter såsom Facebook, Amazon, Netflix og Google gennem udvikling af værktøjer og udnyttelse de nye kommunikative muligheder der gør at de kan komme i dialog direkte med deres publikum.


Ved at melde dig ind, får du mulighed for at gøre brug af vores tilbud om netværksaktiviteter, masterclasses og uddannelse, kursusrejser, rabatter, rådgivning og konkrete samarbejdsplatforme. Vi tilbyder alle medlemmer en gratis opstartskonsultation om deres konkrete netværksbehov og -muligheder, for at sikre, at alle netværksmedlemmer får det maksimale udbytte af de enorme potentialer netværket rummer.

Derudover får du en række fordele - herunder rabat på abonnementer til Kulturmonitor, rabatter hos vores foretrukne partnere, adgang til vores samarbejdsplatform Museum Shop Sunday og til vores matchmaking-platform med mere end 150 brands og virksomheder m.v.

 

Se mere om medlemspakker og meld dig ind nedenfor - eller kontakt os hvis du vil høre mere om medlemsskab.

A SPACE IN THE DARK

DANSEFORESTILLING MED MUSIK AF DAVID BOWIE - Odense Teater

Bliv en del af vores stærke netværk sammen med blandt andre

OM OS

BARC Scandinavia er en netværksorganisation, der har 360 graders fokus på digitalisering, forretningsudvikling & kommunikation i kultursektoren. 

KONTAKT >

E: kontakt @ barcscandinavia.com

  • LinkedIn
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • SoundCloud

BARC Scandinavia

BLOX:Hub

Bryghuspladsen 8 

1473 København K

CVR nr. 40411615

Danske Bank

Reg.nr: 3409
Konto nr.: 12796471