top of page

Leverandører

Vi glæder os til at samarbejde med Jer! Hvis I ikke allerede har fået tilsendt vores retningslinjer, finder I dem her: Samarbejdspartnere og leverandører accepterer følgende betingelser:

 

At være indforstået med BARC Scandinavias betalingsfrister på løbende måned + 30 dage samt at indsende faktura, når levering har fundet sted og ikke før.

 

Fakturaer skal sendes digitalt til kontakt@BARC Scandinavia.dk

IP-beskyttede produkter leveret til BARC Scandinavia, herunder webudvikling, film, fotos og design og de rettigheder der knytter sig hertil tilhører BARC Scandinavia, efter leveringen har fundet sted. Leverandør krediteres som ophavsmand til leverede produkter.

Leverandør skal orientere BARC Scandinavia, såfremt leverandør tager opgaver eller arbejde fra BARC Scandinavias konkurrenter eller konkurrenter til den kunde, som BARC Scandinavia leverer til i pågældende opgave. Dette gælder hvis disse opgaver tages 45 dage før eller efter det tidspunkt, der skal leveres til BARC Scandinavia Aps.

 

Leverandører og partnere skal iagttage absolut fortrolighed om projektdetaljer, kontakter, story boards, koncepter samt adgang til systemer o.lign. over for tredje part således at BARC Scandinavia ikke via freelancere og leverandører risikerer fortrolighedsbrister, troværdighed overfor kunder og afsætningsgrundlag.

BARC Scandinavia Aps er ikke forpligtet til at betale for leverancer, hvis ovenstående ikke er overholdt. Såfremt der er begrundet mistanke om at overstående ikke er overholdt kan betaling tilbageholdes. 

 

  • BARC Scandinavia on Linkedin
  • BARC Scandinavia on Instagram
  • BARC Scandinavia on Twitter
  • BARC Scandinavia podcasts on Apple Music
bottom of page