VORES RÅDGIVNING

Kulturen udfordres af ny teknologi, nye forretningsmodeller, ændret adfærd og nye medier. Det kalder på nye metoder, tværgående forklaringsmodeller og øget samarbejde.

BARC står for Business of Art and Culture og vores mål er at rådgive vores kunder, så de bliver bedre i stand til at udvikle både deres forretningsmuligheder og deres publikum - ud fra et helhedssyn på digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation. Der er mere end nogensinde behov for silo-hacking: at anvende værktøjer som forfølger og opnår fælles mål.

Forretnings- og publikumsudvikling går hånd i hånd, men mest når organisationens kompetencer går hånd i hånd. Med vores BARC Circle of Resilience™ (herunder) har vi prøvet at vise, hvordan digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation  hænger sammen for os. En organisations modstandsdygtighed kan måles ved evnen til at få områderne til at hænge sammen. 

For at gøre vores kunder og medlemmer i stand til at handle, skal vores rådgivning afspejle en 'ideel' organisatorisk helhed med en klar forståelse af organisatoriske potentialer og modstande. 

Klar til en snak?

Hvis BARCs ambition, metode eller verdenssyn vækker genklang, så lad os tage en snak om, hvilke udfordringer og muligheder der er i din organisation eller institution - og om hvordan BARC kan hjælpe med at klæde jer på til, at tackle dem. Vi glæder os til at høre fra dig!

BARC_Wheel of Resilience_detaljeret.png

Læs mere om vores ydelser indenfor