top of page

RÅDGIVNING

Læs mere om vores rådgivning indenfor

Kulturen udfordres af ny teknologi, nye forretningsmodeller, ændret adfærd og nye medier. Det kalder på nye metoder, tværgående forklaringsmodeller og øget samarbejde.

BARC står for Business of Art and Culture og vores mål er at rådgive vores kunder, så de bliver bedre i stand til at udvikle både forretningsmuligheder og publikum. Det gør vi ud fra vores egen metode, hvor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation hænger sammen. Dels fordi nye værktøjer og metoder gør det muligt at arbejde sammen som aldrig før. Og dels fordi manglende samarbejdsevne og fælles målforståelse er en trussel mod organisationer af alle størrelser.

Forretnings- og publikumsudvikling går hånd i hånd. Vores metode, BARC Circle of Resilience™ (herunder), har vi prøvet at vise, hvordan digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation  hænger sammen for os. En organisations modstandsdygtighed kan måles ved evnen til at få områderne til at hænge sammen. 

Klar til en snak?

Hvis BARCs ambition, metode eller verdenssyn vækker genklang, så lad os tage en snak om, hvilke udfordringer og muligheder der er i din organisation eller institution - og om hvordan BARC kan hjælpe med at klæde jer på til, at tackle dem. Vi glæder os til at høre fra dig!

BARC_Wheel of Resilience_detaljeret.png
bottom of page